Artikeln innehåller reklamlänkar
Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

18 personliga presenter att ge bort på alla hjärtans dag

04 feb, 2020 
Lovisa Svedlund
Kollage av personliga gåvor till alla hjärtans dag.
Presenter på alla hjärtans dag riskerar ofta att bli platta och opersonliga. Så istället för att ge den vanliga blombuketten, nallen eller middagen har allas.se samlat ihop de bästa – mer personliga – gåvorna. Roliga upplevelser eller saker man faktiskt behöver att ge till din käresta, vän, förälder, eller varför inte till dig själv?
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

En alla hjärtans dags-present behöver inte alltid vara rosor och choklad. Visst blir vi glada om vi får något sådant, men ännu mer älskade känner vi oss om givaren faktiskt tänkt till och ger oss något personligt.

Det kan vara en rolig upplevelse du vill hitta på med personen, eller en smart sak som personen faktiskt behöver.

En annan fin kärleksgest är att ge en present som uppmuntrar mottagarens intresse eller passion. Kanske är det bilar, att fixa fest, eller svänga ihop nåt gott i köket som just din hjärtevän gillar?

allas.se har valt ut 18 personliga presenter att ge bort på alla hjärtans dag som mottagaren kommer bli sådär extra glad för.

1. Upptäck mördaren och ät god mat

Ge bort en upplevelse, t.ex. presentkort för att lösa en mordgåta.

Ge en mysitisk upplevelse till någon du tycker om! Ett presentkort på mordmysterium och middag på restaurang, där mottagaren får sin del betald, är garanterat en alla hjärtans dag-present hen inte förväntat sig! Finns bland annat i Göteborg (reklamlänk), Stockholm (reklamlänk) och Malmö (reklamlänk).

Annons

2. Trådlös högtalare – till musik- och poddälskaren

Bärbar och trådlös högtalare.

Till personen som älskar att lyssna på musik och podcasts är det här en perfekt present för att visa lite extra uppskattning. En bärbar och trådlös högtalare är lika smidig att ha hemma, som att ta med på semestern eller utflykten. Kommer garanterat göra succé! Här kan du köpa den (reklamlänk).

3. Våffeljärn

Våffeljärn.

Alla som älskar att göra goda grejer i köket skulle bli glad att få ett snyggt våffeljärn på alla hjärtans dag! Antingen till den vanliga matlagaren som gör frasiga våfflor med grädde och sylt, eller till matälskaren som är sugen på att testa matvåfflor med rödlök, gräddfil och rom.

Annons

Verkligen en present som kommer överraska någon du gillar. Här kan du köpa det (reklamlänk).

4. Folkrace – en rolig utmaning

Ge bort presentkort på folkrace i present på alla hjärtans dag.

Tycker någon du känner om gamla bilmodeller? Eller bara att sladda runt på en bana - iklädd äkta racerföraroverall? En upplevelse där ni åker på folkrace kommer garanterat få dig att stå högt i kurs hos mottagaren. Här (reklamlänk) är ett ställe där man kan testa på den roliga sporten.

Annons

5. Weekend i Visby till förmånligt pris

Gatuvy från Visby.

För en inte alls stor summa pengar kan du bjuda med din käresta till den vackra ön Gotland! Bo centralt bland gränderna i Visby, ta en tur till någon av alla vackra stränder och bara umgås med varandra. En bättre vårresa kan man inte få! Här hittar du erbjudandet (reklamlänk).


6. Ett spel kan också vara romantiskt

Sällskapsspelet När då då?

Inte så passionerat skulle vissa kanske säga, men för brädspelsälskaren är ju faktiskt ett nytt spel till samlingen något alldeles extra. Just När Då Då? är känt för att gå hem hos alla generationer, och svårighetsgraden funkar för alla. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Annons

7. En blombukett nu – och om tre år?!

Blomsterbukett.

I år kan ett av blomsterföretagen hjälpa dig med den mest romatiska av romatiska gester. En blombukett på alla hjärtans dag är kanske inte så ovanligt. Men hur tror du att din hjärtevän skulle känna om du sa att du lovar en blombukett både i år – och år 2023? Nu kan du beställa två buketter, en som skickas nu till personen och en som skickas om tre år. Allt för att visa hur starkt du tror på er kärlek. Här finns erbjudandet (reklamlänk).

Annons

8. Hotellfrukost för två

Man brer smör på en brödbit.

En lyxig frukost med någon man tycker om är verkligen något utöver det vanliga. Ett perfekt erbjudande som kan upplevas i flera städer (reklamlänk), om du vill visa din kärlek för någon du kanske inte lärt känna än, men där en blomma eller choklad känns lite opersonligt. Gör er klara för en dag på stan – men börja i lugn atmosfär med frukostbuffén från himlen.

9. Morgonrock – livsnjutarens dröm

Morgonrock i linnekvalitet.

En badrock av sval linnekvalitet är ett måste för din livsnjutande hjärtevän. Den här har vida armar (reklamlänk)och två praktiska fickor. Perfekt att dra på sig på till lördagsfrukosten.

Annons

10. Spapaket och hotellnatt – perfekt för lyxliraren

Spaupplevelse.

Njut av spa, ät middag och övernatta på Falkenbergs strandbad. Perfekt för att få den där tiden med varandra som ofta tycks saknas i vardagen. Ger du den här sköna vistelsen (reklamlänk) till någon du tycker om, kommer du garanterat få personen att känna sig alldeles speciell.

11. Uppmuntra någons inspiration

Anteckningsbok.

En alla hjärtans dag- present behöver som sagt inte alls vara stor. Att ge en skrivbok till den som har många idéer eller ett ritblock till den som gillar att skissa kan vara riktigt romatiskt. Den här glowiga varianten kan man köpa här (reklamlänk).

Annons

12. En avkopplande stund

Kvinna får ansiktsbehandling.

En skön ansiktsbehandling som hjälper hyn både att att koppla av och renas, är en riktigt fin present att ge till någon. Det här smarta erbjudandet (reklamlänk) kan användas året runt – och går att utnyttja i flera svenska orter.

13. En påhittig upplevelse, eller bara ett "jag älskar dig"

Ett kort med fyndig text.

Alla presenter behöver inte vara ett färdigt koncept. Är du påhittig eller vill skräddarsy en härlig upplevelse till din hjärtevän är det perfekt att köpa ett kärleksfullt kort (reklamlänk) att skriva ner din hälsning på. Det bästa? Du behöver inte ge bort en upplevelse, en fin hälsning nedskriven av dig kan vara precis lika värmande.

Annons

14. En dag för fartälskaren

Röd sportbil.

Vissa presenter kan verkligen träffa helt rätt! Känner du någon som älskar fart och häftiga bilar? Då är det här den perfekta upplevelsen att åka iväg och göra. Sätt er i en Ferrari eller Lamborghini och låtsas att den är er för en stund (reklamlänk). Avsluta med god middag eller ett glas av något gott på en gemytlig bar!

15. Livsnjutarens favorit

Doftljus.

En god doft till badrummet kan verkligen vara pricken över i för den som gillar att ta hand om sitt hem. Ett fint doftljus som det här behöver inte alls vara dyrt (reklamlänk), men kan ändå få någon att känna sig speciell.

Annons

16. Till den moderna – och bekväma!

Frukostbricka med stöd för läsplatta.

Frukost på sängen – med paddan! Du har garanterat en person i din närhet som hade blivit överförtjust av den här smarta prylen. Precis den där extra lilla omtanken man letar efter i en present på alla hjärtans dag. Här kan du köpa frukostbrickan (reklamlänk)!

17. Till den som alltid frågar om du har laddare

Snygg laddare.

Tänk vad mycket enklare livet skulle vara om man alltid visste var man hade sin laddare! Den här smarta (och snygga!) grejen sätter man i väggen (reklamlänk), och direkt på pucken lägger man sen sin telefon som laddar helt trådlöst! Garanterat en fin present som många hade blivit glada för att få på alla hjärtans dag.

Annons

18. Till party- och pysselälskaren

En underbart skir girlang i rosa papper att hänga över sängen, eller att ta fram när det är fest?! Ibland räcker det med en liten gest för att visa sin uppskattning för någon, och inredningsälskaren eller partypinglan kommer definitivt att få en bra alla hjärtans dag om den här ligger i ett paket bredvid kaffemuggen på morgonen (reklamlänk).

Foto: Box Exprience, Interflora, Lagerhaus, Åhlens

Annons