Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

80-talets hetaste par – kändisarna du glömt var tillsammans

17 nov, 2021 
Aino Oxblod
FotografTT.
Yvonne Ryding och Kjell Bergquist samt Brasse Brännström och Lill Lindfors
På 80-talet såg kändisparen helt annorlunda ut än de gör nu – och många stjärnor som nu är ihop med andra var tillsammans med varandra.
Här är det maxade årtiondets hetaste kärlekspar, som du kanske glömt bort har varit ihop!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
7 kändispar som ser ut som tvillingarBrand logo
7 kändispar som ser ut som tvillingar

Lill Lindfors och Brasse Brännström

Artisten Lill Lindfors och skådespelaren Brasse Brännström blev tillsammans på 70-talet, och var tillsammans i 11 år, en bra bit in på det glada 80-talet, innan de gick skilda vägar. Paret behöll dock sin fina relation med varandra fram till Brasses bortgång 2014.

Brad Pitt och Christina Applegate

Brad Pitt förknippar de flesta med Jennifer Aniston och Angelina Jolie, men han har hunnit med att dejta många av Hollywoods främsta skådespelare genom åren. Under en kort period på 80-talet var han tillsammans med Christina Applegate – i alla fall tills hon dissade honom för en annan kille.

Annons

Kjell Bergqvist och Yvonne Ryding

Skådespelaren Kjell Bergqvist och modellen Yvonne Ryding var 80-talets snyggaste par i Sverige, som gifte sig 1988. De fick två barn tillsammans och höll ihop till 2000.

Richard Gere och Cindy Crawford

Pretty woman-skådespelaren Richard Gere och supermodellen Cindy Crawford träffades på en grillfest 1987, när Cindy var 21 år gammal. Paret började snabbt dejta, och gifte sig fyra år senare. 1995 gick de dock skilda vägar, något Cindy har menat berodde på åldersskillnaden på 16 år.

Annons

Marie Fredriksson och Lasse Lindbom

Svenska artisten Lasse Lindbom var den som upptäckte och lanserade Marie Fredriksson när hon slog igenom på 80-talet. De två var då också i en relation, men gick så småningom skilda vägar.

Bruce Willis och Demi Moore

Hollywoods främsta par på 1980-talet var helt klart Bruce Willis och Demi Moore. paret gifte sig 1987, och fick tre döttrar tillsammans innan de gick skilda vägar efter 13 år tillsammans. Genom åren har exparet dock behållit en fin vänskapsrelation, om umgåtts tillsammans med sina barn.

Annons

Sarah Jessica Parker och Robert Downey Jr

Sarah Jessica Parker och Robert Downey Jr var båda unga i Hollywood när de träffades 1984 på inspelningen av Firstborn. De två höll ihop i sju år, innan de gjorde slut 1991 till följd av Robert Downey Jr:s missbruksproblem.

Kelly Preston och George Clooney

På 80-talet var George Clooney långt ifrån den stora stjärnan han blev under 90- och 00-talet, utan var mest känd för rollen i The facts of life. 1987 blev han tillsammans med Kelly Preston, och de två flyttade till och med tillsammans. Efter uppbrottet blev Kelly så småningom tillsammans med John Travolta, som hon var gift med fram till sin död.

Annons

Källa: Stars insider.

The Storytellers – Lyssna med MarkizBrand logo
The Storytellers – Lyssna med Markiz
Annons