Agneta Sjödin och Casper Janebrink är nya programledare i Bingolotto

Stefan Odelberg och Lotta Engberg får lämna över stafettpinnen för Bingolotta till andra programledare

Foto: TT

Vanligtvis brukar Bingolotto ta en liten sommar-semester efter vårens spännande säsong för att sedan bli ett kärt återseende i rutan igen i slutet av augusti. Men denna sommar blir det andra bingo-bullar. TV4 utlovar nu sommmar-bingo, och två nya ansikten kommer leda programmet!

På midsommar startar TV4 Bingolotto-festen med en tre timmar lång direktsändning med sångfågeln Lotta Engberg och Bingolotto-veteranen Stefan Odelberg i spetsen!

– Det kommer att bli en klassiker tror jag. Detta att spela bingo på Midsommarkvällen. Istället för att plocka sju sorters blommor och lägga under huvudkudden så kan man vara med och spela bingo istället. Med chans att sätta mer guldkant på hela sommaren, säger Lotta Engberg i ett pressmeddelande.

5 Saker du inte visste om Lotta Engberg
0:49

Efter reklamen: 5 Saker du inte visste om Lotta Engberg

(0:49)

Slå på ljud

Spela bingo ihop med Stefan Odelberg och Lotta Engberg på självaste Midsommarafton!

– Midsommar är den absolut bästa högtiden som jag kan relatera till så det ska bli jättekul att få fira midsommar med hela svenska folket, säger Stefan Odelberg.

Sommarkväll med BingoLotto i TV4

Men efter sommarpremiären kommer två andra kända ansikten ta över programledar-stafettpinnarna från Lotta Engberg och Stefan Odelberg. Inga mindre än dansbands-artisten Casper Janebrink och programledarproffset Agneta Sjödin.

– Först direktsänd midsommarbingo i tre timmar, sedan får Lotta och Stefan välförtjänt semester. Men jag tänker inte alls gå hem, utan bjuda på mer BingoLotto hela sköna och långa sommaren, säger Casper Janebrink som nu blir den nya programledaren tillsammans med tv-profilen Agneta Sjödin för den sprillans nya BingoLotto Sommarkväll.

”I sommarupplagan kommer Agneta Sjödin och Casper Janebrink att ta med oss och produktionen ut från studion i Gamlestans Fabriker till somrig västkustmiljö med kvällssol, hav, strand och bryggor som kuliss. Till en doft av tång och salt som kommer att gå rakt igenom rutan.”, utlovar teamet bakom programsatsningen i pressmeddelandet.

Casper Janebrink och Agneta Sjödin tar över som programledare för Bingolotto

Foto: TT

Sommarens Bingolotto-schema:

Midsommarafton & Sommarkväll med BingoLotto i TV4

Fredag 25 juni, 20.00–23.00: Midsommarafton med BingoLotto.

Söndag 4 juli: 20.00–21.30: BingoLottos Sommarkväll.

Söndag 18 juli, 20.00–21.30: BingoLottos Sommarkväll.

Söndag 25 juli, 20.00–21.30: BingoLottos Sommarkväll.

Söndag 1 augusti, 20.00–21.30: BingoLottos Sommarkväll.

Söndag 8 augusti, 20.00–21.30: BingoLottos Sommarkväll.

Söndag 15 augusti, 20.00–21.30: BingoLottos Sommarkväll.

Söndag 22 augusti, 20.00–21.30: BingoLottos Sommarkväll.

Söndag 29 augusti, 18.00–20.00: Höstpremiär för BingoLotto.