allas.se vinner Publishingpriset för bästa webbtidskrift

allas.se vinner publishingpriset 2019

När Publishingpriset 2019 delades ut på Berns under tisdagseftermiddagen stod det klart att allas.se vinner pris i kategorin bästa webbtidskrift. Sedan lanseringen i mars i år har allas.se fyrdubblat sin räckvidd och idag når de nära en halv miljon svenska kvinnor varje vecka.

Med motiveringen ”För bra känsla, utmärkta artikelsidor, god läslighet och yrkesskickligt foto” har allas.se tagit emot Publishingpriset 2019 för bästa webbtidning/webbtidskrift.

– Vi är bara i början på vår resa och är säkra på en fortsatt stark tillväxt. Att vi nu dessutom vinner Publishingpriset känns fantastiskt roligt och är ett kvitto på den satsningen vi har gjort. Det är fantastiskt att jobba med ett innehåll som engagerar våra läsare så otroligt i alla delar av livet och det känns otroligt viktigt att kunna vara en naturlig del i att göra svenska kvinnors liv rikare hela vägen, säger Malin Perlheden, editionschef på allas.se.

På plats i Stockholm för att ta emot priset fanns både Cecilia Ahle (videoredaktör) och Åsa Österling (webbredaktör) som representerade allas.se.

– Vi har hela tiden haft våra läsare, tittare och följare i fokus, i arbetet inför lanseringen. Och det arbetet fortsätter varje timme och varje dag på redaktionen. Vi tänker på vårt löfte till läsaren i allt vi gör, säger Åsa Österling, webbredaktör på allas.se.​

Stort tack till alla våra läsare som gjort det möjligt för oss att vinna Publishingpriset 2019!

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: