Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Anders Bagge gifter om sig: ”Fan, vilken bra tjej”

02 feb, 2018 
Marcus Alm
Anders Bagge planerar att gifta sig med sin Johanna Lind i augusti. Förhållandet var höljt i dunkel tills de dök upp ihop på Kristallengalan i höstas, där Anders Bagge bekräftade att de var ett par.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Den tidigare Fröken Sverige-vinnaren Johanna Lind, 47, och Anders Bagge, 50, fördes samman av sin kärlek för hundar. Numera förenas de av kärleken till varandra.

– Hon är schyst, trevlig, rak och skrattar mycket. Fan, vilken bra tjej, säger Anders Bagge till Svensk Damtidning.

Anders bagge och Johanna Lind
Paret planerar att gifta sig i augusti i år. Foto: IBL Bildbyrå

För Svensk Damtidning bekräftar paret att man letar kyrka inför bröllopet som är planerat till augusti i år.

Anders Bagge har varit gift två gånger tidigare och då har hans privatliv varit väldigt offentligt. Denna gången ville han göra det annorlunda.

Annons

– Jag bjuder ofta på både hundarna och mig, men Johanna har jag velat ha lite privat. Men nu när jag hittat den jag vill ha kan jag lika gärna berätta, säger Anders Bagge till Svensk Damtidning.

Johanna Lind är Anders Bagges nya kärlek.
Johanna Lind är Anders Bagges nya kärlek. Foto: IBL Bildbyrå

Väntade till förhållandet var över

Anders Bagge är väldigt tydlig med att han inte ”tog” Johanna från hennes tidigare man, utan att han väntade tills det förhållandet var över. Då bjöd han ut henne på en promenad.

Annons

– Jag skulle aldrig göra det… Jag passade bara på att hugga som en kobra när det var över. När jag hörde att hon separerat messade jag och frågade om hon ville ta en promenad. Vi hann bara träffas och fika, sen kände jag: ”Där är hon ju!”, säger han till Svensk Damtidning.

Anders bagge och Johanna Lind var först goda vänner
Paret var tidigare goda vänner, men vänskapen växte till kärlek. Foto: IBL Bildbyrå

– Jag var helt oförberedd på att bli kär så fort. Men man kan ju inte styra över sånt. Sen var det bara, okej – nu kör vi, säger Johanna Lind till Svensk Damtidning.

Efter att de blivit ett par flyttade de snabbt ihop i Anders Bagges villa utanför Ekerö i Stockholm, och nu väntar alltså ett bröllop till sensommaren.

Läs också:

Anders Bagge om längtan efter barn: ”Jag vill det”

Anders Bagge om sin stora kamp mot panikångesten

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Annons