Lästips: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Anders Bagges och Johanna Lind Bagges bilder inifrån slottet

09 dec, 2022 
https://image.allas.se/image-8596666?imageId=8596666&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Simon Nilsson Larsson
FotografTT
Bagge
Paret Bagge har börjat göra sig hemmastadda i sitt alldeles egna slott.
Sedan flytten har det varit full rulle med att packa upp, dekorera och fixa till.
Så här ser det ut inne i Rastaborgs slott.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadeller
Annons

Tidigare i år berättade Anders Bagge att han, efter 15 år, ska sälja sitt hem och flytta vidare.

5 saker om Anders Bagge som du kanske inte visste tidigareBrand logo
5 saker om Anders Bagge som du kanske inte visste tidigare

Ett beslut som inte var helt enkelt.

– Det kan vara sålt i sommar, det kan vara sålt om ett år. Lite grann är det väl att jag försöker hitta rätt form, hitta rätt köpare. Jag har hållit på ganska länge med att bygga studios och fina kontor. Man har lagt ner mycket hjärta och själ i det här. Man vill gärna att en ägare tar över och tycker om det. Det är en stor och viktig del för mig, berättade Anders Bagge för Expressen.

Annons

Därför dröjde flytten

Idol-jurymedlemmen och hustrun Johanna Lind Bagge, som bloggar för Femina, hade hittat ett slott på Ekerö. Tanken från början var att de skulle flytta in på sin bröllopsdag i augusti, men som det ofta kan vara med flyttar, så blev det inte riktigt som de hade tänkt.

– Vi har ju det andra huset. Det är bara det att det är svårt med all logistik och jag har precis avslutat min turné, nu i söndags och sen håller jag på att spelar in ett nytt program. Jag har varit här jättemycket, men vi har inte börjat sova här än, säger han till tidningen, sa Anders Bagge i september.

Men nu har flyttlasset alltså gått och paret har jobbat på med att få allt färdigställt. De har fixat i trädgården, byggt ett orangeri och dona invändnigt.

Så ser Rastaborg ut

På deras instagramkonton har man emellanåt kunnat få en inblick i hemmet, och det är inte sällan som familjens hundar finns med på ett hörn!

Annons

Slottet byggdes på 1600-talet och har sedan dess byggts om ett flertal gånger. Kvadratmeterytan är runt 1 500. I det ingår en huvudbyggnad, två sidobyggnader, ett garage och en grindbyggnad. Prislappen hamnade på omkring 40 miljoner kronor.

– Det finns yta och plats. Det finns dessutom parkeringsmöjligheter för att kunna ha lite events, har Bagge sagt tidigare och klargjort att det bland annat handlar om deras projekt Hunden i centrum.

Foto: TT

Annons