Anders Jensens vädjan till hustrun Charlotte Perrelli

Porträtt av artisten Charlotte Perrelli tagen i samband med Sommarkrysset 2019.
Schlagerdrottningen Charlotte Perrelli vet vad som krävs för att bli en av Sveriges mest folkkära artister.
Nu vädjar maken Anders Jensen att hon ska trappa ner på arbetstimmarna.
– Jag ser ingen anledning till att hon ska jobba så hårt, säger han i säsongspremiären av Tillsammans med Strömstedts.

Den folkkära artisten Charlotte Perrelli, 45, och hennes make Anders Jensen, 43, träffades för många år sedan via Facebook. Efter Charlottes tidigare skilsmässa var kärleken egentligen ingenting som hon sökte.

Charlotte Perrelli om hur hon träffade sin make:

– Jag trodde nog inte att jag var redo för en ny relation, även om de hade gått fyra år. Jag var inte sugen på det. Men jag tog ett steg i taget och tänkte detta kanske ändå är rätt och detta kanske ändå är något jag gillar. Det visade sig även vara en person jag kan ha utbyte av och så. Det blev ju faktiskt ganska bra också, har hon tidigare berättat i sin självbiografi Flickan från Småland.

”Kan du inte sluta jobba”

Paret har varit gifta sedan 2015 och har nu två gemensamma barn, men offentligheten är inget som Anders Jensen ännu vant sig helt vid. I säsongspremiären av tv-programmet Tillsammans med Strömstedts berättar han för Jenny Strömstedt, 47, om känslorna kring Charlottes karriärsval.

–När vi köpte hus till exempel, i Spanien, så ville jag verkligen inte att det ska komma ut. Men så två dagar efter att vi har tillträtt så kan man gå någon form av virtuell husvisning hemma hos oss med bilder på alla rum, alla prislappar, rubbet, säger han i programmet och fortsätter:

Charlotte Perrelli om bråket: Fick betala miljonbelopp

– I de lägena då känner jag bara att fan, kan du inte sluta jobba, så skiter vi i det här.

Förändrad ekonomisk situation

Charlotte Perrellis långa och händelserika karriär har inneburit hårt arbete, men Anders hoppas nu på att arbetstimmarna ska kunna trappas ner.

– Jag ser ingen anledning till att hon ska jobba så hårt. När vi träffades gjorde hon såhär fyra, fem konserter i veckan. Varför gör man det?, säger han i programmet.

Maken menar dessutom att Charlotte inte längre behöver arbeta på samma sätt som hon tidigare gjort eftersom att paret nu har en annan ekonomisk situation.

– Hon var ju ensamstående med två barn, det är klar att jag förstår att det krävs en annan arbetsinsats även om jag tycker att den var lite väl extrem. Så är inte läget idag, hon är inte beroende av att tjäna pengar.

Tillsammans med Strömstedts sänds onsdagar kl 21.00 på TV4 och TV4 play.

Foto: Karin Törnblom/TT, Mattias Hansson/TT

Tillsammans med Strömstedts 2020: Alla par som deltar i säsong 3

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: