Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

Tillsammans med Strömstedts 2020: Alla par som deltar i säsong 3

17 feb, 2020 
Marcus Alm
Jenny och Niclas Strömstedt är tillbaka med ännu en säsong av Tillsammans med Strömstedts i TV4 i mars 2020.
Elvira Pihl/Aftonbladet/TT
I mars är äntligen succéserien Tillsammans med Strömstedts tillbaka i TV4. Precis som i fjol kommer kända par att besökas av Jenny och Niclas Strömstedt. Här kan du se alla deltagande par i säsong två.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Tillsammans med Strömstedts

I mars är det dags för paret Strömstedt, Jenny och Niclas, att bege sig ut på vägarna och besöka kända par som berättar om sina relationer. Programmet hade premiär 2017 och öppnade då dörren in i kärleks- och känslolivet för landets mest kända och populära par.

5 saker vi älskar med Jenny StrömstedtBrand logo
5 saker vi älskar med Jenny Strömstedt

I säsong ett och två fick tittarna bland annat möta Peter Forsberg och hans partner Nicole, Sanna Lundell och Mikael Persbrandt samt Lars Lerin och hans partner Junior.

Missa inte: Lars Lerin blir SVT:s julvärd

– Jag trodde att det skulle vara svårt att göra fler program utan att det blev tjatigt, men jag har insett att varje par har en unik historia av kärlek och utmaningar. Jag är så tacksam över att de medverkande vågat släppa in oss i sina liv. Jag tror att vi alla kan spegla oss i deras relationer, och kanske förstå något litet mer om oss själva, säger Jenny Strömstedt i ett pressmeddelande.

Annons

I den kommande säsongen får tittarna följa Jenny och Niclas Strömstedt när de bland annat åker till Åre för att möta Charlotte Perrelli och Anders Jensen samt reser till Skåne för att höra om Gudrun Schyman och Jacques Öhlunds relation.

Utöver intervjuer, diskussioner och härlig samtals-tv så kommer paret Strömstedt att fortsätta använda sig av vetenskapen för att prata om och förstå relationer. Detta gör Jenny och Niclas tillsammans med parterapeuten Tommy Waad – där de också får svar på sina vanligaste och största funderingar kring relationer.

Jenny och Niclas egna diskussioner om kärleksliv, familjen och diverse relationer kommer få stor plats, enligt den exekutiva producenten Clara Tengbom:

– Som en röd tråd genom alla program får vi följa Jenny och Niclas tankar kring relationer, familjeliv och kärlek. De är nästan som säsongens nionde par, berättade hon i ett pressmeddelande.

Alla par som deltar i Tillsammans med Strömstedts 2020

  • Anja Pärson och Filippa Rådin
  • Charlotte Perrelli och Anders Jensen
  • Stina Wollter och Micke Olsson Wollter
  • Marika Carlsson och Maria Sander
  • Douglas ”Dogge” Leon och Claudia Sierpe Apabalza
  • Sigge och Malin Eklund
  • Gudrun Schyman och Jacques Öhlund
  • Helen Alfredsson och Kent Nilsson

Tillsammans med Strömstedts har premiär den 4 mars 2020 på Tv4 och Tv4 Play.

Källa: TV4

Annons