Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Ann Söderlund: Mina vänner var oroliga för mitt liv

02 okt, 2018 
Redaktionen
Ann Söderlund.
Kroppspodden är tillbaka! I premiäravsnittet av andra säsongen kan du höra Hillevi Wahls spännande samtal med tv-profilen Ann Söderlund. Roligt och peppande, men också öppenhjärtligt om när hon hamnade i kris och fick 24 timmar på sig att lämna en man. Annars skulle hon få sparken. Missa inte!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Hillevi Wahl pratar med journalisten, programledaren, författaren och poddaren Ann Söderlund. Om att växa upp med bra kroppssjälvkänsla när ingen pratar hemma om vikt och hur man ser ut. Att det senare kom killar som försökt sätta dit henne med utseendet: ”Du har stor näsa”, ”Du ser finsk ut”, ”Din arm har blivit tjock”. Om att få en komplimang på sin mammas begravning för att man blivit smal av sorg. Att leva så destruktivt utan kroppinstegritet att psykologen säger att man är för självmordsbenägen. Att fortfarande inte riktigt veta hur ens rumpa ser ut. Att äntligen ha hittat ett sätt att få en härlig aktiv ålderdom utan att behöva gå på gym.

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Plus mycket mer…

Läs också: Stina Wollter: ”Har nog aldrig känt mig helare”

Lyssna på Kroppspodden:

Här kan du lyssna på avsnittet med Ann Söderlund, men också alla avsnitten från första säsongen med: Dagny Carlsson, Pernilla Månsson Colt, Kakan Hermansson, Clara ”Underbara Clara” Lidström och Marika Carlsson.

#minkroppminkompis

Strunt samma om kroppen är tjock eller smal, eller vad andra tycker om hur den ”borde” se ut. Du har bara en kropp och den är fantastisk! Häng med i kampanjen #minkroppminkompis på Instagram och Facebook – tillsammans kan vi peppa varandra!

Läs också: Ann Söderlund fick komplimanger när hon var smal av sorg

Tv-profilen Ann Söderlund.
Killar har alltid försökt sätta dit mig med utseendet, berättar Ann Söderlund. Det handlar om härskarteknik.
Annons