Anna Books ärliga ord om stora förvandlingen

Porträtt av artisten Anna Book i samband med Melodifestivalen 2020.
Efter Anna Books paus från sociala medier gjorde hon en stark comeback och delar nu flitigt med sig av sin vardag.
I ett känslosamt inlägg på Instagram berättar hon nu med egna ord om sin stora förvandling och hur stolt hon är över sig själv.
”Den tiden är förbi”, skriver Anna till följarna.
Anna Books ärliga ord om stora förvandlingen
Slå på ljud

Anna Toledano Book, 49, gjorde tidigare en paus från sociala medier. Följarna kunde inte se Anna uppdatera flödet på flera månader.

Artisten fick många frågor från fansen om orsaken till att hons lutat uppdatera om sitt liv, vilket ledde till att hon delade med sig om ett ärligt inlägg på sig blogg med en förklaring.

Orsaken till pausen

Anledningen till att hon inte uppdaterade på ett tag var att hon helt enkelt inte tyckte det kändes lika fint längre som hon gjort tidigare. Artisten hade helt enkelt slut på inspiration, lust, tid eller ork.

Men i december gjorde hon comeback, en stark sådan också. Hon valde att visa upp när det var premiäreldning för familjen i öppna spisen, något hon beskriver som ”Vackert och rofyllt”.

Anna Book i blå klännin gpå röda mattan
FOTO: Eero Hannukainen/TT

Orden om förvandlingen

Anna Book har nu delat med sig av bilder från sin förvandling. En resa som hon dokumenterade i och med sin medverkan i tv-programmet Biggest loser VIP.

Hon förklarar att vissa av bilderna är sex till tio år gamla och de jämförs med nytagna bilder från senaste månaden.

”Jag är på en rätt bra nivå för mig själv, med mig själv och min kropp som fått gå igenom MYCKET dem senaste 25 åren. Bara tacksam att jag faktiskt lever”, menar Anna Book och fortsätter:

”Min resa och utveckling kommer fortsätta resten av mitt liv. Men, det viktiga är hälsan och styrkan. Styrkan och att bygga upp min kropp på det sättet jag vill och jobba med formen är något annat än att behöva oroa sig för kilon”.

Anna menar att oron om kilon hit och dit är en tid som är förbi.

”Nu tar bara en fortsättningsresa vid, och jag kommer ge mig själv just TID och så kommer jag njuta, slita och ha KUL på livets framtidsresa”, skriver Anna och poängterar att hon i september fyller 50 år, något hon är mycket stolt över!

Stödet från följarna

Kommentarsfältet till bilden är överfyllt av kärlek från Anna Books följare.

”Fantastiskt Anna! Vilken resa! Så stolt över Dig!”, skriver en.

”Du är så duktig o ska vara stolt över det du gjort. Men man ska vara nöjd med hur man ser ut ändå, bara man har hälsan och mår bra”, fyller en annan i.

”Grymt bra jobbat”, kommenterar en tredje person.

Foto: Patrik Österberg/TT, Instagram

Loulou Lamotte: Tiden med "Biggest loser" förändrade allt