Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Anne Lundberg – 5 saker du inte visste om programledaren

31 jan, 2022 
Emilie Josephson Dalhamn
Anne Lundberg under inspelningen av SVT:s Antikrundan på Krägga herrgård.
Nu är väntan snart över för er som älskar Antikrundan och Husdrömmar. I januari 2022 är det dags för en ny säsong. Programleder gör som vanligt Anne Lundberg. Här är 5 saker om Anne som du kanske inte visste.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Den folkkära programledaren Anne Lundberg leder tevefavoriter som Husdrömmar och Antikrundan, båda två aktuella med ny säsong som startar under januari 2022. Övrig tid lever hon ett naturnära liv i villan i Skåne tillsammans med maken och de två sönerna Oscar och Jack, som nu har hunnit bli 23 respektive 24 år gamla.

Se också: Antikrundan – 8 saker du inte visste om programmetBrand logo
Se också: Antikrundan – 8 saker du inte visste om programmet

Anne Lundberg: Här är 5 saker du inte visste om tv-profilen

1. Är gift för andra gången

Anne gifte sig i Grekland med byggkonsulten Allan Lindfors 2019. Innan dess hade hon en relation med komikern Johan Wester från Hipp Hipp. Hon levde dessförinnan med pappan till sina söner, Klas Sundqvist, i 15 år.

Annons

2. Är medlem i den så kallade 10 000-meters klubben

Det blev en hel del skriverier när Anne medverkade i Fördomspodden och där avslöjade att hon är med i den så kallade 10 000-metersklubben och tillade att hon ”gillar udda platser” och gärna går naken i trädgården varma sommardagar.

3. Varit öppen med familjens självmord

2017 programledde Anne Lundberg en programserie om självmord och berättade i samband med det att både hennes pappa och farfar led av depressioner och tragiskt avslutade sina liv genom självmord.

4. Bor i en gammal skola

För några år sedan flyttade Anne tillbaka till rötterna i Skåne. Numer bor även maken Klas i den gamla skolbyggnaden som ligger i Skivarp i närheten av där hon växte upp. Hon har även berättat att hon till skillnad från paren hon följer i "Husdrömmar" är ganska sparsam med renoveringar.

5. Har vunnit fyra kristaller

Anne har hunnit få hela fyra kristaller för sina insatser på teve, bland annat flera i kategorin "Årets kvinnliga programledare". Men också genom tv-programmet Antikrundan.

Källa: Expressen, Femina

Se också: 5 saker att tänka på när du går på loppisBrand logo
Se också: 5 saker att tänka på när du går på loppis
Annons