Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Äntligen klart! Nu visar Camilla Läckberg upp färdigrenoverade huset

27 jul, 2021 
Linda Strömbäck
FotografTT/Instagram
Ett år efter Camilla Läckberg och Simon Skölds köp av lyxhuset på Tyresö står det äntligen färdigrenoverat. Nu visar de upp bilderna på Villa Lumos.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Gästrum Villa Lumos
Gästrum
Matdel Villa Lumos
Matplats
Annons
Hall Villa Lumos
Trappa
Dottern Pollys rum Villa Lumos
Dottern Pollys rum
Annons
Hall Villa Lumos
Hall
Vardagsrum Villa Lumos
Annons
Camilla walk in closet
Camillas walk in closet

Camilla Läckberg och maken Simon Sköld gick förra året ut med nyheterna att de sålt deras gamla lantställe på Måsholmen i Roslagen för att köpa ett större. Nu visar de upp det färdigrenoverade lyxhuset Villa Lumos i Tyresö utanför Stockholm.

Se också: 5 saker du kanske inte visste om Camilla Läckberg

5 saker du kanske inte visste om Camilla LäckbergBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Camilla Läckberg

Camilla Läckbergs nya semesterparadis

”Vi längtar efter att få fylla vårt nya paradis med kärlek” skrev Camilla Läckberg när hon avslöjade det nya husköpet förra året. Nya villan som på 382 kvadratmeter med 10 rum och tillhörande tomt på 4379 kvadratmeter blev deras efter en prislapp på 25 miljoner kronor. Camilla berättade även i samband med lyxköpet att det skulle totalrenoveras, men varsamt för att behålla husets själ.

Annons

– Det är ju ett gammalt hus och jag tycker inte man ska ta ett gammalt hus och göra om det till ett nytt hus som inte har samma känsla som originalet hade, utan vi är väldigt noga att den ska behålla samma känsla som tidsepoken den faktiskt tillhör, berättade Camilla om renoveringen i Nyhetsmorgon.

Camilla Läckbergs nyrenoverade Villa Lumos

Sedan dess har deckardrottningen och MMA-proffset Simon Sköld haft fullt upp med deras renoveringsprojekt. Inte minst har följarna fått vara en del av hela resan och även agerat rådgivare.

”Snart ska vi börja renovera vårt nya hus, vad skulle ni göra? Vi kommer renovera det och behålla charmen (som vi tycker passar) blir även en pool och en liten strand” skrev Simon tidigare på Instagram.

Nu ett år efter husköpet visar Camilla upp en house tour av det färdiga huset. På Instagram stories berättar hon att vissa rum blivit inspirerade av olika länder, städer, är prydda med konst av favoritfotografer och konstnärer samt visar upp nya köket med de blåa tonerna som genomgående upprepas i resten av husets inredning. Utöver barnens rum, gästrum och den vackra utsikten över vattnet visar hon även upp att parets varsin walk in closet. Se de nya bilderna här:

Annons
Gästrum
Matplats
Annons
Trappa
Dottern Pollys rum
Annons
Camillas walk in closet
Annons
Annons