Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Bonde-paret Pontus Mikaelsson och Lisa Lindvall väntar barn

07 okt, 2021 
Angelica Hedlund
Pontus Mikaelsson och Lisa Lindvall
I Bonde söker fru 2020 kunde vi se bonden Pontus Mikaelsson i hans jakt på kärleken.
Hans val landade efter många om och men till slut på Lisa Lindvall.
Nu väntar paret sitt första gemensamma barn!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Bonden Pontus Mikaelsson ställde upp i Bonde söker fru förra året och hans resa i programmet blev minst sagt turbulent.

Vid slutvalet stod det mellan de två tjejerna Emmy Ohlsson och Lisa Lindvall. Pontus bestämde sig då för att det var Emmy som han skulle välja och sagt och gjort så skickade han hem Lisa.

Men i avsnittet därefter skedde något högst ovanligt för programmet. Pontus hade nämligen ändrat sig, och fick helt enkelt berätta för Emmy att han inte längre ville träffa henne.

Se också: 5 par vi minns från Bonde söker fru

5 par vi minns från Bonde söker fruBrand logo
5 par vi minns från Bonde söker fru

Istället ringde han till Lisa och berättade att han tänkt till och frågade om hon kunde tänka sig att ta upp kontakten. Och så blev det och nu kan paret minst sagt bevisa att kärleken mellan dem har hållit: nu när de ska bli föräldrar!

Annons

Lisa Lindvall om att bli bortvald av Pontus Mikaelsson

Lisa har tidigare berättat för Hänt om hur det kändes att bli bortvald, men också om hur tankarna gick när samtalet från Pontus helt plötsligt kom.

– Jag blev jävligt chockad och förvånad, och fattade inte vad han ville snacka om. Det var konstigt och många tankar som for runt, för jag hade ju försökt gå vidare och slutat tänka på honom. Men jag kunde inte sluta tänka på honom, det gick inte, sa Lisa då till Hänt.

BONDE SÖKER FRU 2020
Det blev otroligt känslosamt när Pontus valde bort Lisa.

Sedan dess har paret bott ute på Pontus gård i Dalvik, i Dalarna och på Lisas Instagram kan man se att kärleken sprudlar mellan dem.

Bonde-parets gravidlycka – väntar barn

Och nu kan paret meddela att de nått ytterligare en milstolpe i förhållandet. I ett inlägg på Instagram berättar Lisa nu om den otroligt glada nyheten.

Annons

”Här växer mer än bara spannmål”, skriver hon och fortsätter:

”I somras såddes nämligen ett av de finaste frön som finns här ute i Dalvik, och lagom till våren får vi äntligen träffa vårt lilla mirakel. Som vi längtar efter dig, vårt lilla gryn”

Lisa passar även på att uttrycka sin starka kärlek till Pontus och hur tacksam hon är över att få göra den här resan med honom.

”Det är det absolut största beviset på vår kärlek och jag är så ändlöst glad och tacksam för att få dela den här magiska resan tillsammans med min stora kärlek, livskamrat och bästa vän. Älskar dig Pontus!”, avslutar hon.

Annons