Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Bonde söker fru-Ellinor efter uppbrottet från Filip: “Kan ångra att jag var med”

22 jul, 2022 
Michaela Mastad
FotografInstagram/@ellinoreke
Ellinor Eke-Göransson

I förra säsongen av Bonde söker fru blev Ellinor Eke-Göransson en tittarfavorit. Nu berättar Ellinor om de blandade känslorna kring sin medverkan i programmet.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
5 Bonde söker fru bebisar som fötts genom årenBrand logo
5 Bonde söker fru bebisar som fötts genom åren

Ellinor Eke-Göransson blev snabbt "Bonde-Ellinor" med efter sin medverkan i TV4:s folkkära program Bonde söker fru. Hon kom långt i programmet men blev sedan hemskickad av bonden som hon dejtade, Filip Nilsson. Han hade då valt att gå vidare med en annan tjej i programmet, men den nya relationen blev inte särskilt långvarig.

Ellinors kärlekslycka blev kortvarig

Filip berättade då att han fortfarande hade känslor för Ellinor. När TV4 sedan besökte Filips gård efter inspelningarna visade det sig att Ellinor flyttat in och att hon och Filip blivit ett par.

Kärlekslyckan blev dock inte långvarig för Filip och Ellinor heller, då paret i maj gick ut med beskedet att de gjort slut.

"Jag och Filip är inte längre ett par. Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana", skrev Ellinor på Instagram.

Ellinor om sin medverkan i programmet

Eftersom Ellinor arbetar som journalist så trodde hon sig veta vad det skulle innebära att vara med i ett tv-program. Men upplevelsen blev så mycket mer än vad hon hade förväntat sig.

Annons

– Vissa deppiga dagar kan jag ångra att jag var med eftersom det varit så tunga känslor. Det känns som att jag levt tio liv det senaste året. Men det var en häftig upplevelse, världens äventyr och jag fick vänner för livet. Så jag kan aldrig ångra det här. Och om jag kan vara en styrka för någon som följer mig nu så är det fantastiskt fint, säger hon i en intervju med NT.

Men något som Ellinor är stolt över är att hon vågade visa sin hjärtesorg framför kamerorna när hon tvingades lämna programmet. Vilket hon i dag är stolt över – eftersom hon visade sitt sanna jag.

– Jag är fortfarande lite i chock. Jag trodde inte att man kunde känna så många känslor på så kort tid. Alla som har varit med i sådana här program vet hur intensivt och stort det blir. Det är väldigt svårt som tittare att se det. Jag blev överväldigad, samtidigt som det var roligt, säger Ellinor till NT.

Foto: Instagram @ellinoreke

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Annons