Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Efter tuffa starten – Bondeparet Ellinor och Filip gör slut: ”En chock”

19 maj, 2022 
Jessica Rådne
bonde söker fru-paret ellinor och filip
Efter Bonde söker fru 2021 fann brevskrivaren Ellinor Eke-Göransson och lantbrukaren Filip Nilsson kärleken i varandra. Ett år senare meddelar hon att det tagit slut.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

I fjolårets säsong av Bonde söker fru på TV4 skrev stockholmaren Ellinor Eke-Göransson, 28, brev till spannmålsbonden Filip Nilsson, 27, i Västmanland.

Se också: 5 Bonde söker fru bebisar som fötts genom årenBrand logo
Se också: 5 Bonde söker fru bebisar som fötts genom åren

I programmet fick vi sedan följa hur Ellinor kämpade för att vinna Filips hjärta men att han i slutvalet tog en annan tjej. Först i efterhand uppstod ett besvarat tycke mellan honom och Ellinor, och till slut flyttade hon in hos honom. På Instagram har vi därefter kunnat följa deras liv på gården.

”Jag är så glad att vi vågade välja varandra trots en tuff start. Och som så många av er redan påpekat – det var nog menat att det skulle bli såhär”, skrev Ellinor i ett inlägg i mars i år.

Annons

I början på maj postade hon ett inlägg med orden:

”För exakt ett år sedan skrev jag ett brev som kom att förändra hela mitt liv!”, och tipsade följarna om att själva söka in till årets omgång av Bonde söker fru.

Två veckor senare meddelar Ellinor att paret har gjort slut.

Känner sig besviken

I en lång text på Instagram gör Ellinor klart att hon vill sätta stopp på spekulationer. Filip har inte synts till i hennes flöde på senaste tiden av förklarliga skäl.

”Jag och Filip är inte längre ett par”, skriver hon och fortsätter:

”Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana. Jag kommer aldrig ångra att jag vågade ge hela mitt hjärta till något jag trodde skulle vara för alltid. Jag lämnade mitt liv för att satsa allt på kärleken, även om det ännu en gång lämnat mitt hjärta i tusen bitar.”

filip nilsson
Filip Nilsson sökte kärleken i Bonde söker fru 2021.

Exakt varför det tagit slut med Filip framgår inte, men att Ellinor känner sig besviken är tydligt. Ellinor skriver att hon i framtiden kommer vara mer rädd om sitt hjärta.

Annons

”Detta är något jag aldrig trodde jag skulle behöva skriva och är fortfarande i chock, så jag ber er respektera att jag inte kommer svara på några fler frågor kring det här. Tack”, skriver hon.

Filip Nilssons första ord om uppbrottet

Ellinor tackar samtidigt vänner och familj för att de ”plockar upp mig varje gång min värld rasar”. Hon menar också att hon trots sorgen är fast besluten att hitta tillbaka till sitt starka jag och ”framför allt kommer jag aldrig glömma vad jag är värd”. I kommentarerna skickar Ellinors följare sitt stöd och kärlek.

Filip har valt att hålla sin Instagramprofil privat. I en kommentar till nöjessajten Hänt säger han om uppbrottet att:

– Nej, det vill jag inte säga något om. Det är vår ensak.

Källa: Hänt

Foto: TT, TV4, Instagram

Annons