Camilla Läckberg har corona – isolerar sig hemma

Camilla Läckberg fotograferad på ett kontor i Stockholm 2019.

Foto: Claudio Bresciani/TT

Camilla Läckberg och maken Simon Sköld har drabbats av coronaviruset. På Instagram skriver succéförfattaren att de har klarat sig förhållandevis bra:
”Klarat oss hyfsat, som en ”vanlig” influensa och ingen sjukvård behövts nyttjas”.

Coronaviruset fortsätter att öka i landet. Vissa regioner är särskilt drabbade, bland annat Stockholm som också var hårt utsatt i våras. Nu berättar författaren Camilla Läckberg och hennes man Simon Sköld båda på sociala medier att de smittats av viruset.

”Ja då har man testat på att ha Covid också, både jag och frugan testat positivt och självklart hållt/håller oss isolerade nu”, skriver Simon Sköld på Instagram.

Han skriver att viruset har slagit olika mot dem båda – men att ingen av dem har tvingats söka sjukhusvård.

”Det intressanta är att covid betett sig helt olika på oss, men ja ingen höjdare för nån av oss såklart. Dock har ingen av oss behövt söka upp sjukvård vilket vi är tacksamma för!”

Här kan du se hela inlägget:

Camilla Läckberg har corona

Camilla Läckberg har på sitt Instagramkonto publicerat en bild på sig själv i pyjamas och berättar för sina följare att det har varit hennes käraste klädesplagg den senaste tiden. Hon skriver också att hon och maken mår bra efter omständigheterna. Hon berättar att de båda har sett till att hålla sig hemma och borta från andra människor.

”Klarat oss hyfsat, som en ”vanlig” influensa och ingen sjukvård behövts nyttjas. Gratistest från 1177 kom snabbt och smidigt. Vi har hållit oss isolerade, hållt avstånd, och ja, klarat oss bra”, skriver hon.

Här kan du se hela inlägget:

Uppmanar oss att följa riktlinjerna

Båda två uppmanar nu sina följare att följa riktlinjerna och hålla avstånd.

”Ta hand om er där ute och se nu till att följa restriktionerna så vi nu får bukt på skiten”, skriver Simon Sköld.

De får mängder av krya på dig-hälsningar av sina följare och många kommenterar med röda hjärtan. Flera av följarna skriver att även de har drabbats av coronaviruset och Camilla Läckberg får beröm för att hon med så stor plattform uppmuntrar sina följare att hålla avstånd.

Camilla Läckberg visar upp familjen – nya bilden med äldsta barnen
Camilla Läckberg: ”Kämpar just nu med att tycka om mig själv”