Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Camilla Läckberg kritiseras som mamma: “Kallar mig barnmisshandlare”

06 sep, 2022 
Elin Jonsson
Fotograftt
Camilla Läckberg: “Kallades barnmisshandlare”
Nu berättar deckardrottningen Camilla Läckberg hur hon hanterar all den kritik hon möter gällande hennes föräldraskap.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

I veckan berättade Camilla Läckberg, 48, för Femina om hur hon och kärleken Simon Sköld, 35, håller kärleken vid liv. Och det handlar rätt och slätt om att ha kul ihop.

Camilla Läckberg och Simon Skölds kärlekssagaBrand logo
Camilla Läckberg och Simon Skölds kärlekssaga

– Simon och jag har väldigt, väldigt roligt tillsammans och vi är fruktansvärt spontana båda två. Som det här husbilsköpet, till exempel. Det var ett spontanköp. Det är sådana grejer vi kan göra, säger Camilla Läckberg, som just nu är aktuell med nya Fjällbackaromanen Gökungen, och fortsätter:

– Den ena slänger ut sig något, som ”ska vi inte köpa en husbil och åka och campa?”. Då är det ingen som bromsar, utan den andra säger ”klart att vi ska!”. Så vi hittar hela tiden nya roliga grejer att göra. Vi har skitkul ihop.

Annons

Camilla Läckberg om kritiken kring hennes föräldraskap

Trots att kärleken går som på räls för fyrabarnsmamman utsätts hon likt många andra kända kvinnor för glåpord, hat och uppläxningar av andra – främst på sina sociala medier. Dock har deckardrottningen aldrig varit den som backat från en diskussion gällande just barnuppfostran eller andra föräldrarråd.

– Jag är bara road och fullkomligt gjord av teflon när det gäller kritik mot mitt föräldraskap. För alltid när de kritiserar mig tittar jag på mina ungar och tänker att ”ja alltså, något rätt har man ju gjort – the proof is in the pudding”, förklarar hon nu i magasinet Mama och fortsätter:

”Kallats barnmisshandlare”

– Jag tänker mycket på hur bra våra barn har det jämfört med många andra barn i världen. Nej, jag har aldrig haft dåligt samvete. Många mammor har försökt ge mig dåligt samvete och jag har kallats både det ena och det andra, barnmisshandlare och allt möjligt, men det biter inte! Jag är en skitbra morsa till mina barn, säger hon med säkert tryck i rösten.

Camilla Läckberg är läcker på Viaplays höstpresentation på Fotografiska i Stockholm i augusti 2022.

Foto: TT/Instagram

Annons