Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Camilla Läckberg ställer in på grund av hälsoskäl – berättar om oron

13 jul, 2022 
Saga Pettersson
Camilla Läckberg ställer in på grund av hälsoskäl - berättar om oron
Camilla Läckberg ställde in en resa på grund av hälsoskäl, något som väckte flera oroliga röster.
Nu ger författaren en lång förklaring.
”Var inte meningen oroa någon”, skriver hon.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Deckardrottningen Camilla Läckberg delar med sig av mycket på sina sociala medier. Något som nu har fått en skara att oroa sig för henne. Efter att hon berättat att hon ställt in en resa på grund av hälsoskäl var det flera som hörde av sig och undrade hur det var med henne.

VIDEO: 5 saker du kanske inte visste om Camilla LäckbergBrand logo
VIDEO: 5 saker du kanske inte visste om Camilla Läckberg

Camilla Läckberg förklarar efter oron

Något som nu fått Camilla Läckberg att ge en längre förklaring i ett Instagram-inlägg.

”Skrämde upp lite vänner, o fick även en del bekymrade DM från er när jag utan närmare förklaring skrev att jag ställt in en resa pga hälsoskäl. Var inte meningen oroa någon, och handlar helt enkelt om att batteriet tog tvärslut. Ironiskt nog efter några dagars avkoppling på landet”, skriver Camilla Läckberg och fortsätter:

Annons

”Och ja, jag lyssnar på varningssignalen. Har ställt i princip allt hela sommaren. Blir en liten utflykt imorgon som vi sett fram emot länge, o tror det kommer gå fint - i övrigt breder sommaren ut sig helt tom och jag signalerar ”osocial” så gott jag kan och håller tummarna vännerna finns kvar när jag kommer ut på andra sidan med grönt på batteriet”.

Inte haft en ledig sommar på 20 år

Att Camilla Läckberg har ett högt tempo i sitt yrkesliv är ingen hemlighet. I samma inlägg berättar hon att hon inte haft en helt ledig sommar på 20 år.

Annons

”Otroligt nog är detta min första lediga sommar på 20 år. Har hittills haft någon form av deadline efter varje sommar, vilket inneburit jag suttit varje sommar och jobbat. I år ska jag njuta och vila! Läser, badar, tränar, promenerar, kollar tv-serier, dricker låtsaskaffe från Pollys låtsascafé, lagar mat och sover. Kommer inte försvinna från insta, men kommer vara aktiv i den mån det bara känns kul och inte som ett krav”, berättar Camilla Läckberg vidare.

SE OCKSÅ: Camilla Läckbergs stilresa genom årenBrand logo
SE OCKSÅ: Camilla Läckbergs stilresa genom åren
Annons