Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Camilla Läckbergs äldsta dotter har vuxit upp – här är Meja idag

10 maj, 2022 
Elin Jonsson
läckbergs barn 2006
När äldsta dottern Meja fyller arton år blir mamma Camilla Läckberg alldeles till sig av stolthet. Se fina hyllningen här!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Fyrabarnsmamman Camilla Läckberg, 47, var tidigare gift med den före detta Robinson-vinnaren Martin Melin, 55. De var ett väl omskrivet kändispar och dök upp i många olika celebra sammanhang. Men 2013 började det gnissla i äktenskapet och skilsmässan blev ett faktum. Under relationen hann de med att skapa sig ett litet kärleksbarn – sonen Charlie som nu är tolv år gammal.

Se också: Camilla och Simons kärlekssagaBrand logo
Se också: Camilla och Simons kärlekssaga

Men innan sin relation med Martin Melin var Camilla Läckberg tillsammans med ex-pojkvännen Micke Eriksson, som hon bröt upp från 2006. Med Micke Eriksson fick hon sonen Wille, 20, och dottern Meja Eriksson, 18. Yngsta dottern Polly, 6, har hon tillsammans med nuvarande MMA-maken Simon Sköld, 34.

Simon Sköld och Camilla Läckberg med barnen Meja, Charlie och Wille under förhandsvisningen av Camilla Läckbergs Lyckoviken 2020.

Fina hyllningen till Meja på 18-årsdagen

Nu har det gått arton vårar sedan det att den äldsta av Camilla Läckbergs döttrar föddes, och med det väljer deckardrottningen att hylla sin dotter Meja på Instagram.

Annons

”För 18 år sedan föddes hon på SÖS, klockan sju på kvällen. Den gladaste solstrålen i vår familj. Kan räkna på fingrarna de gånger Meja varit ledsen. Hon är inte bara glad, hon är smart, ambitiös, snäll och omtänksam. Nu längtar hon ut i världen och jag vet hon kommer sprida glädje vart hon än kommer.”

Här är Camilla Läckbergs äldsta dotter idag

”Älskling. Du är flygfärdig nu. Och jag är världens stoltaste mamma. Grattis på 18-årsdagen Meja!”, hurrar mamma Läckberg på sina sociala medier samtidigt som hon delar med sig av ett litet bildspel dedikerat till dottern.

Simon Skölds fina relation med bonusdottern

Bonuspappa Simon Sköld vill ju inte vara sämre än sin maka, och även han väljer att hylla Meja på sina sociala medier.

”Idag fyller världens bästa Meja 18 år! Helt sjukt eftersom jag inte är äldre än när vi träffades första gången! Du är en underbar bonusdotter, vän och syskon! Tack för att du finns och förgyller våra liv! Stort grattis på födelsedagen”, myser Läckbergs make Simon Sköld intill en bild på de båda tätt intill.

Foto: TT/Instagram

Annons