Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Camilla Läckbergs ord efter hånen mot relationen med 13 år yngre maken

03 mar, 2022 
Elin Jonsson
läckberg och sköld
Efter flera års gliringar från människor som haft åsikter om Camilla Läckberg och maken Simon Skölds åldersskillnad, märker deckardrottningen nu att olyckskorparna slutat kraxa.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Camilla Läckberg och Simon Skölds kärlekssagaBrand logo
Camilla Läckberg och Simon Skölds kärlekssaga

Nu har det snart gått tio år sedan första mötet mellan Camilla Läckberg, 47, och Simon Sköld, 34. Han var då entrévärd på ett event när hon firade tio år som författare, och hon föll nästan pladask för den unge MMA-spelaren.

Camilla Läckberg: Jag och Simon kommer vara för evigt

Deckardrottningen Camilla Läckberg har tidigare varit öppen med att människor uttryckt en hel del åsikter om de numera äkta makarnas ålderskillnad. Men sju år efter bröllopet verkar klagomålen gällande de tretton år som skiljer dem åt ebbat ut.

– Det känns lite skönt, det måste jag erkänna. Man förändras inte så mycket nu efter 40 och därför tror jag att jag och Simon kommer vara för evigt, berättar hon nu i en ny intervju med magasinet Hemtrevligt samtidigt som hon avslöjar att en av grundpelarna i deras relation idag är humor.

Annons

– Vi har haft fruktansvärt roligt ihop ända sedan dag ett. Både han och jag har fruktansvärt mycket jobb och en hel del logistik som ska rattas med fyra barn. Men senast häromkvällen tittade vi bara på varandra och konstaterade vilket bra ”Familjen AB” vi driver. Simon och jag samarbetar otroligt bra med skjutsningar, hämtningar, matlagning och allt det som hör både hushåll och företag till. Men vi är också bra på att dejta ­varandra och reser bort på tu man hand då och då.

Camilla Läckbergs fråga till maken Simon

Samtidigt som Camilla Läckberg varit öppen med att folk sagt sitt angående ålderskillnaden så har den även påverkat henne själv. I den senaste säsongen av TV3-programmet Svenska powerkvinnor säger Camilla Läckberg att hon till en början kände sig lite osäker kring att han var så vältränad medan hon själv hatar att träna.

– När jag träffade Simon så krockade mina ”issues” med Simon som ju är väldigt atletiskt, väldigt vältränad. Och jag hade väldigt stora osäkerheter kring det. Men jag tog faktiskt upp det med honom, säger hon.

Camilla Läckberg frågade därför rakt ut hur det kom sig att Simon Sköld ”ville ha en 40-årig trebarnsmorsa och inte en 25-årig fitnesstjej”.

– Då sa han: ”Men om jag hade velat vara ihop med en 25-årig fitnesstjej så hade jag väl varit det? Jag vill vara ihop med dig”. Och det kom så från hjärtat, det svaret, att det har jag alltid burit med mig, säger Camilla Läckberg.

Efter sju års äktenskap känner Camilla Läckberg att folk nu slutat ifrågasätta deras kärlek där maken Simon Sköld är några år yngre!

Foto: TT/Instagram

Annons