Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Carola Häggkvist kärleksfulla bild med Zoe

04 dec, 2020 
Alice Göransson
Artisten Carola Häggkvist fotograferad i Steninge slottspark sommaren 2020.
Carola Häggkvist delar ofta med sig av sin vardag tillsammans med dottern Zoe. Nu har hon delat ytterligare en kärleksfull inblick som får följarna att jubla.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Det var under 2012 som Carola Häggkvist adopterade sin dotter Zoe, som föddes år 2009, från Sydafrika. I en intervju med tidningen Mama berättade Carola ett år efter att Zoe kommit till Sverige om sitt första möte med sin efterlängtade dotter.

Allt om Carola HäggkvistBrand logo
Allt om Carola Häggkvist

– Det var som att gå upp för altargången, det var heligt! Jag satt på knäna och tog emot henne. Det var så stort och nästan overkligt. Hennes lycka, hennes förväntan, hon LYSTE den här lilla tjejen. Samtidigt var jag nervös, jag ville ju vara allt det där hon hade längtat efter. Man kunde känna hur luften var fylld av förväntan, från oss båda två, berättade Carola.

Sedan dess har Zoe setts till titt som tätt på offentliga tillställningar och på artistens sociala medier. När Zoe fyllde år i början av året la Carola ut en kärleksfull hyllning till sin dotter:

"Jag är så glad över att få följa dig resten av livet på din väg. Så spänd på att se vilka val du kommer att göra och ta. Forever loved!", skrev Carola på Instagram och visade ett klipp när Zoe blåste ut ljus på sin födelsedagstårta.

Annons

Nu delar Carola med sig av flera söta bilder tillsammans med dottern, som får följarna att jubla.

”Bedtime kiss & swing time. Get inspired of two free women in the bathroom”, skriver hon i inlägget.

På bilderna poserar de kärt med varandra inne på ett badrum. De dansar även och pussar på varandra. I kommentarsfältet jublar följarna över det gulliga inlägget.

"Haha ni är roliga ni två", skriver en.

"Äkta kärlek", skriver en annan.

Zoes relation till Jimmy Källqvist

Carola var tidigare tillsammans med Jimmy Källqvist. Men 2019 meddelade de att de valt att gå skilda vägar.

Jimmy har varit med under nästan hela Zoes uppväxt och hon har därmed sett honom som en fadersgestalt. Men trots att Jimmy och Carola separerat är han fortsatt en stor del av både sin Carolas och Zoes liv– vilket de är öppna med på sociala medier och i press.

På sin Instagram avslöjade Carola förra vintern att de firade nyår tillsammans i hennes andra hem i Sydafrika.

”Gissa om Zoe njuter just nu när vi har möjlighet att få andas ut (och in) i Sydafrika i huset i Hout Bay”, skrev Carola.

Annons