Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Carolina Gynnings bebislycka – Viktor Philipsons känslor för att bli pappa

15 jan, 2021 
AvAino Oxblod
FotografKarin TÖrnblom och Angelica Svanström
Viktor Philipson och Carolina Gynning väntar sitt första gemensamma barn.
Carolina Gynning väntar barn med kärleken Viktor Philipson.
Nu berättar hon för Femina om kampen för att bli gravid, den tuffa första tiden och pojkvännens reaktion.
– Vi har verkligen kämpat länge känns det som. Jag trodde jag skulle bli gravid första gången vi hade sex, men det tog 1,5 år, säger Carolina Gynning.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Tv-profilen och konstnären Carolina Gynning, 42, väntar sitt tredje barn, och det första med kärleken Viktor Philipson, 34. Det gick hon ut med på sociala medier för en vecka sedan, med bilder där hon visar upp sin bebismage.

5 fakta om Carolina GynningBrand logo
5 fakta om Carolina Gynning

I en intervju med Femina berättar Carolina Gynning om sin gravidlycka – men menar samtidigt att det har varit en lång resa för att komma hit.

– Det känns helt fantastiskt! Vi har verkligen kämpat länge känns det som. Jag trodde jag skulle bli gravid första gången vi hade sex, men det tog 1,5 år, säger Carolina Gynning.

Annons

Bebisen, som kommer till sommaren, blir Viktor Philipsons första, och han ser fram emot att få bli pappa, berättar Gynning.

– Viktor har inga barn sedan tidigare så vi ville ha ett gemensamt! Han tycker det känns fantastiskt. Han älskar äventyr och det är det störtats äventyret hittills, säger hon, och tillägger att han blev väldigt glad över att få veta att han ska bli pappa.

Gynning och Viktor Philipson längtar efter barnet

Barnet är helt klart efterlängtat, men det betyder inte att det har varit en enkel graviditet för Carolina Gynning. Konstnären är i vanliga fall väldigt träningsintresserad, men det är först nu hon har kunnat komma igång med träningen igen, på grund av den tuffa första trimestern.

– Det har varit för jävligt, jag har mått sjukt dåligt, och spytt varje dag i 3 månader. Det enda som hjälpte mig när jag mådde som sämst var frisk luft och att äta var tredje timme och att vila mycket, säger Carolina Gynning.

Gravidresan får hon dela med bästa vännen och poddkollegan Carina Berg, som väntar sitt andra barn med maken Erik Berg snart.

– Vi pratar mycket om våra krämpor. Som Berg brukar säga; ”det är skönt att få barnbidrag och pension samtidigt”, skämtar Gynning.

Annons