Första bilden på Casper Janebrink med flickvännen Therese – visar upp gravidmagen

Casper Janebrink
Nyligen syntes paret för första gången i offentligheten sedan nyheten att de påbörjat ett nytt liv tillsammans – se bilderna här.
VIDEO: 5 saker du inte visste om Casper Janebrink
1:04

Efter reklamen: VIDEO: 5 saker du inte visste om Casper Janebrink

(1:04)

Slå på ljud

Strax efter beskedet om att Casper Janebrink skiljer sig från hustrun Helena kom nyheten att Casper Janebrink blir pappa igen. Nu väntar Arvingarna-ikonen sitt första barn med kärleken Therese Andersson, 33.

Casper Janebrink om skilsmässan från Helena

I våras kom nyheten att Casper Janebrink skiljer sig från hustrun Helena efter 20 år tillsammans.

“Hej allihopa tyvärr måste jag meddela att jag och Helena har beslutat att gå skilda vägar, vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner , vi vill inte tappa den vänskap vi byggt upp under dom 23 år vi levt tillsammans , därför skiljer vi oss som vänner för familjens bästa, tråkigt såklart men detta känns ändå som den bästa vägen att gå vidare i livet” meddelade Casper på Instagram.

Måns Zelmerlöw om nya relationen efter Så mycket bättre

Casper Janebrink om äktenskapsproblemen

I en intervju med Aftonbladet berättar han även att relationen knakat under en längre tid.

– Det har så klart varit en jobbig period med allt som har kommit fram och innan man hinner bearbeta all sorg och all ledsamhet. Det är ju tråkigt att gå isär, men vi hade nog skiljt oss även om jag inte hade träffat någon annan, säger Casper och fortsätter:

– Jag tog upp det redan förra sommaren. Då ville jag skilja mig, men kände att jag behövde ta det en vända till för att se om jag tänkte rätt. Men efter två eller tre månader kände jag att det inte fungerade. Jag hade redan tagit ett steg för långt, berättar Casper.

Första bilden med flickvännen Therese

Men nu väntar en ny familjelycka för Casper Janebrink. I september väntas Casper bli pappa igen tillsammans med nya kärleken Therese Andersson, 33.

– Det känns pirrigt, säger Casper för Aftonbladet om att bli pappa igen, vid 52 års ålder.

– Med lite erfarenhet som jag har sedan tidigare ska det bli roligt igen. Jag har redan två fantastiska barn och det var en härlig uppväxt med dem. Men det här ska bli kul.

Nyligen sågs paret för första gången tillsammans i offentligheten sedan nyheten att de funnit kärleken i varandra. På premiären av teatersatsningen Hundraåringen på Tjöholms slott poserade de glatt med varandra och visar upp gravidmagen.

Casper Janebrink och Therese Andersson

Casper Janebrink och Therese Andersson

Foto: TT

SE OCKSÅ: Casper Janebrink skiljer sig med hustrun Helena – egna orden
0:41

Efter reklamen: SE OCKSÅ: Casper Janebrink skiljer sig med hustrun Helena – egna orden

(0:41)

Slå på ljud