Casper Janebrink har fått barn med kärleken Therese

Casper Janebrink
Casper Janebrink berättar att han och kärleken Therese Andersson välkomat sin bebis till världen. ”Allting har gått bra” berättar han för P4 Extra.

Casper Janebrink och Therese Andersson har blivit föräldrar! Arvingarna-sångaren berättar i en intervju med P4 Extra, att de välkomnat en son.

Se också: 5 saker du inte visste om Casper Janebrink
1:04

Efter reklamen: Se också: 5 saker du inte visste om Casper Janebrink

(1:04)

Slå på ljud

Therese Andersson och Casper Janebrinks barn

I maj kom nyheten att Casper Janebrink träffat kärleken på nytt efter skilsmässan från Helena Janebrink. Han berättade även då att han och nya kärleken väntar barn.

Carina Bergs nya hälsobesked efter kollapsen i matbutiken

– Allt har kommit i ett ganska tajt förlopp med skilsmässan och att jag träffat en ny tjej. Hon är gravid och vi ska skaffa barn ihop. Det är mycket att smälta för alla runtomkring. Barnen. Nära och kära. Jag tycker ändå att de har tagit det bra. När alla har haft möjlighet att processa detta, lite längre fram, så kommer det att funka jättebra, berättade han.

Casper och Therese

Casper och Therese

ImageForum

Casper Janebrink har blivit pappa igen

Och nu har Therese och Caspers lilla son kommit till världen. För P4 extra berättar Casper Janebrink att sonen kommit i torsdags och att allting gått bra.

– Allting har gått bra. Mamman mår bra, pojken mår bra och jag mår bra, säger Casper.

I intervjun får han även frågan hur det känns att bli pappa igen efter så många år. Casper Janebrink har nämligen barnen Alice, 19 och Felix, 17, från sitt tidigare äktenskap med Helena Janebrink.

– Konstigt att bli pappa på nytt igen på ett sätt och på ett sätt jätteroligt. Jag sitter och håller den här lilla pojken som vilar i min hand och min underarm och bara wow, får jag vara med om detta en gång till?

Han får även frågan om de kommit fram till ett namn till den lille, men vill inte avslöja vilka namn de övervägt.

– Vi har några som ligger närmare till hands, berättar Casper.

Stort grattis Casper och Therese!

Foto: TT