Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Charlotte Kalla är gravid: ”Otroligt efterlängtat”

24 feb, 2023 
Charlotte Kalla
Skidstjärnan och OS-medaljören Charlotte Kalla väntar sitt första barn. Det meddelar hon på sin Instagram.
– Vi är glada, förväntansfulla och lyckliga även om det fortfarande känns väldigt overkligt, skriver hon.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Om allt går bra kommer sommaren 2023 innebära mitt livs största förändring. Vi ska bli föräldrar! ”, skriver hon på sin Instagram.

Se också: Se 3 ögonblick vi minns från Charlotte Kallas karriärBrand logo
Se också: Se 3 ögonblick vi minns från Charlotte Kallas karriär

”Vi är glada, förväntansfulla och lyckliga även om det fortfarande känns väldigt overkligt! Ett steg i taget mot något otroligt efterlängtat, en dröm jag längtat efter att få uppleva! Jag har mått bra hela tiden och det känns speciellt att få dela den här hemlisen med er redan nu!”, fortsätter hon.

Charlotte Kalla, 35, är tillsammans med mäklaren Fredrik Karström, som arbetar i Kallas hemstad Sundsvall. För snart tre år sedan köpte de hus och bor numera ihop. Under våren tävlar Charlotte Kalla i TV4:s Let's dance.

Annons

Charlotte Kalla har tidigare pratat om sina barndrömmar, men också om sin oro för att det kan vara svårt att bli gravid när hon pressat sin kropp hårt för att nå sportsliga framgångar.

– Det är inget du kan ta för givet, oavsett om du är elitidrottare eller inte. Det pratas inte så mycket om det här – men det är vanligare än man tror, sa hon till Expressen förra året.

Kalla är en av Sveriges genom tiderna största idrottare. Hon har bland annat vunnit tre OS-guld, tre VM-guld och tilldelades Jerringpriset som den första svenska skidåkaren att vinna Tour de ski.

Annons