Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Charlotte Perrellis lyxiga Italienresa – shopping, stjärnkrog och privatjet

20 okt, 2021 
Minna Wallén-Widung
Artisten Charlotte Perrelli efter uppträdandet på Allsång på Skansen sommaren 2021.
Charlotte Perrelli, 47, och hennes man Anders Jensen, 44, har nyligen kommit hem från en resa till Italien. På Instagram visar artisten upp bilder från lyxhotellet, middagar på topprestauranger – och inifrån den privatjet som flög henne dit och hem.
”Vilken ljuvlig stad”, skriver hon om resmålet Florens.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Artisten Charlotte Perrelli och hennes man, affärsmannen Anders Jensen, är vana vid ett liv i flärd. På Instagram visar Charlotte Perrelli ofta upp bilder på hur paret väljer att sätta guldkant på tillvaron med till exempel rysk kaviar och champagne, glamorösa premiärer och kändistäta fester. Men också, förstås, ett helt vanligt familjeliv med sjuka barn och kanelbullebak.

Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idagBrand logo
Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idag

Charlotte Perrelli äger lyxvilla i Marbella

Paret äger, förutom den stora lyxvillan i Djursholm utanför Stockholm, flera fastigheter varav ett hus i Åre och ett hus i Marbella på den spanska solkusten. Enligt Expressen uppgår den sistnämnda villan till närmare 800 kvadratmeter.

Annons

Att paret gillar att resa går inte att ta miste på. För två veckor sedan lade Charlotte Perrelli upp bilder på Instagram från deras vistelse i Spanien, och för bara några dagar sedan befann hon sig i italienska Florens.

Reste till Italien i privatjet

Bilder på Instagram visar hur hon av allt att döma reste till Italien med en privatjet. Paret har bott på det femstjärniga hotellet Villa Cora, med en spektakulär utsikt över staden och ätit middag på restaurangen Gucci Osteria, som förärats med en stjärna i Michelinguiden.

Vill resa tillbaka till Florens

Anders Jensen verkar ha anlänt till Florens någon dag efter Charlotte Perrelli och tillsammans har de, av bilderna att döma, njutit av ett par härliga dagar tillsammans i den italienska storstaden. Här finns bilder på den vackra domkyrkan, den berömda Ponte Vecchio och smala små gränder. Paret verkar uppenbart förtjusta i staden.

Annons

”Florens!!! WeWill be back…… otroligt så vackert…. Vilken ljuvlig stad”, skriver Charlotte Perrelli på Instagram.

Charlotte Perrelli aktuell med dinnershow

Förutom att upptäcka södra Europa är Charlotte Perrelli även upptagen med jobb. Under oktober och november månad är hon aktuell med en egen middagsshow, där besökarna får avnjuta en trerätters middag och samtidigt lyssna på Charlotte Perrelli som uppträder.

På Instagram lägger artisten också upp en hel del bilder från familjelivet tillsammans med Anders Jensen och de fem barnen – sönerna Angelo, Alessio, Adrian och Alvin samt bonusdottern Izabella. Nyligen lade hon upp en bild från en uteservering i Barcelona och en text som tydligt visar på kontrasterna i vardagen:

”Igår. Det här med att sitta ute, dricka en cappuccino medan en gatumusikant spelar känns långt borta här hemma. Idag. Snoriga, hostiga barn och regn och rusk. Välkommen höst!!!”.

Annons