Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Charlotte Perrellis beslut för sonens hälsa med maken Anders Jensen

04 feb, 2021 
Aino Oxblod
Charlotte Perrelli som har tagit ett beslut om sonens hälsa med maken Anders Jensen.
Charlotte Perrelli fick lägga om allt när coronapandemin slog till mot Sverige och världen i mars 2020.
I nya dokumentären Charlotte Perrelli: Året som förändrade allt berättar hon om familjens beslut att lämna Stockholm – för sonens hälsa.
– Den första perioden satte vi oss i karantän i Åre. Lite grann på grund utav att ett av barnen har problem med lungkapaciteten, säger hon i dokumentären.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

I Charlotte Perrellis nya dokumentär Charlotte Perrelli: Året som ändrade allt på Discovery+ får tittarna följa artisten och hennes familj under coronapandemin.

Charlotte Perrelli – 5 förvånande fakta om kändisenBrand logo
Charlotte Perrelli – 5 förvånande fakta om kändisen

Precis som många andra i musik- och underhållningsbranschen fick Charlotte Perrelli lägga om hela sitt liv på grund av pandemin – alla planerade konserter, evenemang och åtaganden ställdes in eller sköts på framtiden, och det gällde att hitta nya sätt att fördriva tiden och få in pengar.

Perrelli valde att lägga mer tid på sin klädkollektion i stället, när musiken var satt på vänt.

Annons

Tillsammans med maken Anders Jensen har Perrelli och familjen ett lyxigt hus i Åre, dit familjen ofta åker för att slappna av och åka skidor. I dokumentären får man se familjen göra olika aktiviteter tillsammans, och artisten menar att barnen står i fokus.

– Vi är väldigt mycket med barnen och gör mycket med dem, de upptar ju vår tid. Det är barn och det är jobb, säger Charlotte Perrelli i dokumentären.

Charlotte Perrellis beslut för sonens hälsa – lämna stan

När corona slog till ordentligt valde Perrelli och Jensen att åka upp till huset med hela familjen – av hälsoskäl. Ett av barnen har nämligen problem med sin lungkapacitet, vilket kan göra det ännu farligare att få corona.

– Den första perioden satte vi oss i karantän i Åre. Lite grann på grund utav att ett av barnen har problem med lungkapaciteten. Vilken gjorde att vi kände att det inte skulle vara bra om han får det, säger Charlotte Perrelli i Charlotte Perrelli: Året som ändrade allt.

Hon berättar om hur beslutet att spendera tid i Åre gjorde att hon helt plötsligt var lärare åt sina barn som studerade på distans.

– Där uppe satt vi då väldigt isolerade. Högstadiet stängde och de började plugga på distans. Det var jättemycket arbete där. Jag kände ett tag att "herregud nu har jag blivit mattant och lärare". Hela dagarna blev det superrörigt, säger hon.

Annons