Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Chris och Madeleines hemlighet ute – nu sprids den i utlandet

13 sep, 2022 
Natalie Mourad
Porträtt av prinsessan Madeleine och Chris O'Neill.

Nu är hemligheten ute för alla.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill lever ju som bekant ett betydligt mer normalt liv tvärs över Atlanten, om man jämför med hennes syskon. Efter att hon 2015 lämnade Sverige och flyttade till London har familjen aldrig kollat i bakspegeln.

Se också: Prinsessan Madeleines stilresa genom tidernaBrand logo
Se också: Prinsessan Madeleines stilresa genom tiderna

Det innebär också att deras vardag är mycket mer privat, precis som hon önskar. Men nu sprids parets hemlighet – och uppmärksammas i utländsk press.

Otäcka händelsen

Ja, det brukar vara ganska tyst från lxyvillan i Florida, och från prinsessfamiljen överlag. Allting tyder på att familjen trivs där, och njuter av att kunna ge sina barn en helt normal uppväxt.

Men för drygt tre år sedan nåddes vi av omskakande uppgifter från utlandet. Det var Svensk Dam som kunde avslöja tragedin, att familjen utsatts för ett otäckt inbrott.

Annons

Händelsen skakade om Madeleine, och de beslutade att flytta. Då hittade de hem till sitt älskade Pinecrest, där de nu trivs med barnen Leonore, 8, Nicolas, 7, och Adrienne, 3. Där finns det gott om utrymme för barn med spring i benen, och massor av bus!


Hemligheten för barnen

Barnen ser vi av förklarliga skäl däremot väldigt sällan, och under den traditionsenliga resan till Sverige i somras dök de nästintill aldrig upp på bild. Sonen Nicolas gjorde dock sin kungliga debut, när han tillsammans med mamma Madeleine och pappa Chris besökte sitt hertigdöme Ångermanland!

Men det finns en rolig detalj om barnen som paret tidigare avslöjat, och det är en riktigt hemlighet de hållit från sina barn. Alla föräldrar kan nog känna igen sig i att det finns ämnen man helst vill att de små öronen inte ska höra, inte minst Madeleine och Chris.

Hon har då berättat att hon och Chris brukar byta språk, så barnen inte ska förstå! Det är inte svenska, utan tyska som pratas i Floridavillan då. Det här har tyska medier snappat upp, som nu ger nyheten och hemligheten nytt liv!

Annons