Lästips: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Christina Schollin om Pernilla Wahlgrens nya pojkvän Christian Bauer

08 jun, 2021 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Christina Schollin med sin dotter Pernilla Wahlgren.
Att Pernilla Wahlgren är stormkär och lycklig gör även hennes mamma Christina Schollin lycklig. Nu berättar Christina om dotterns relation – och vad hon tycker om Pernillas nya pojkvän Christian Bauer.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadeller
Annons

Att Pernilla Wahlgren hittat kärleken på nytt, efter alla år som singel, är ingen hemlighet. Åtminstone inte länge. För ett par veckor sedan bekräftade hon att den som hon nu är kär i heter Christian Bauer, och därefter har Pernilla öppet delat med sig av deras kärlek.

5 saker om Christian Bauer som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Christian Bauer som du kanske inte visste

Se också: 5 saker du kanske inte visste om Christian Bauer

Något som tydligt framgår i Pernilla Wahlgrens kommentarsfält är att hennes följare är otroligt glada över att Pernilla är kär och lycklig, vilket i sin tur gör Pernilla (om möjligt) ännu gladare.

Annons

Christina Schollin om Pernilla Wahlgrens nya kärlek

Och det finns fler i skaran som är glada över att Pernilla har träffat Christian. En av dem är hennes mamma, Christina Schollin.

– Det är helt underbart, det här är så lyckligt på så många olika plan och vi är hellyckliga för Pernillas skull – men också så lyckliga för att hela svenska folket är så glada för vår dotters skull, säger hon i en intervju med Aftonbladet. Hon fortsätter:

– Att hon äntligen vågar. Hon har ju uttryckt sig på ett sätt som gör att man förstår hur stort och vackert och fantastiskt det är att hon har släppt in en ny man i sitt liv. Det är henne så väl unt, hon är ju stormande kär.

Christina Schollin: ”Att dessa har mötts är så otroligt positivt”

Pernillas föräldrar Christina och Hans har träffat den nya mannen i hennes liv. Och det är inte bara Pernilla som tycker gott om Christian. Han får höga poäng av Christina Schollin.

Annons

– Det får han verkligen, han är ju en vuxen man. Christian är två år äldre och en mogen man som vet vad han vill ha ut av livet. Pernilla är en mogen kvinna som vet vad hon vill ha ut av livet och att dessa två har mötts är bara så otroligt positivt, säger hon i samma intervju.

Det här här Christian Bauer

Christian Bauer är 55 år, och kommer från Åkersberga utanför Stockholm. Han jobbar som sälj- och marknadsansvarig på företaget LEWA of Sweden och extraknäcker även som modell.

Han har tillskillnad från Pernilla ett låst Instagram-konto. Men vi kan dock se att han också delar med sig av deras kärlek, när Pernilla då och då re-postar hans Instagram storys på sin.

Annons