Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Så träffades Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

26 maj, 2021 
Sofia Sundqvist
Pernilla Wahlgren har efter många år som singel hittat kärleken. Under en tid har hon pikat om den hemliga förälskelsen i podden Wahlgren & Wistam, och nu har Pernilla bekräftat till Aftonbladet att hennes partner är Christian Bauer.
”Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu”, skriver hon på sin Instagram.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Denna artikeln publicerades första gången våren 2021 då förhållandet mellan Pernilla Wahlgren och Christian Bauer blev offentligt.

Den folkkära artisten och tv-profilen Pernilla Wahlgren, 53, har hittat kärleken – trots att hon inte trodde att hon behövde den.

”Jag är så oerhört lycklig för det. Att jag kan ha fjärilar i magen, känna pirret och fälla tårar - men denna gång av lycka!”, skriver Pernilla Wahlgren på Instagram.

Se också: 5 saker om Christian Bauer du kanske inte visste

5 saker om Christian Bauer som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Christian Bauer som du kanske inte visste

Det var i podcasten Ursäkta som Bianca Ingrosso avslöjade att hennes mamma Pernilla Wahlgren dejtar.

– Hon dejtar ju nu. Jag kommer inte säga något mer, men hon dejtar. Och jag är så glad för hennes skull. Han är så snygg, men jag vågar inte säga mer. Jag vill att han ska få vara hennes och de är inte ihop än, de bara dejtar, sa Bianca i podcasten.

Annons

Även i podcasten Wahlgren & Wistam som Pernilla Wahlgren driver tillsammans med medieprofilen Sofia Wistam, har Pernilla berättat om den mystiske mannen som hon då kallade "Mr Dick".

Till en början ville Pernilla och hennes nya förälskelse hålla sin kärlek för sig själva, men efter ett kärleksfullt inlägg på Instagram där hon hyllade den hemliga personen började spekulationerna om vem "C" kan tänkas vara.

”Tack C för att du kom in i mitt liv”, skrev Pernilla på sin Instagram tidigare i veckan.

Det tog inte många dagar efter det kärleksfulla Instagraminlägget innan Pernilla Wahlgren bekräftade till Aftonbladet att hennes nya kärlek var säljchefen och modellen Christian Bauer.

Så träffade Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

Efter en del tisslande och tasslande valde Pernilla Wahlgren att prata offentligt om sin nya kärlek, och i intervjuprogrammet Framgångspodden uttrycker hon sin glädje över att våga satsa på kärleken.

Annons

– Jag har ingen aning om vad det här kommer landa, men jag är jätteglad att kasta mig ut, säger hon.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer var nyligen på en resa till Spanien, och paret verkar sannerligen störtförälskade på sociala medier. Även om det alltid är svårt att veta i förväg var kärleken kommer leda uttrycker artisten att det känns speciellt.

– Det är speciellt, därför vill jag ta det väldigt lungt och ropar inte tjoflöjt än, säger Pernilla i Framgångspodden.

Pernilla berättar vidare i podcasten att hon tidigare testat dejting-appar men då drabbats av panik, och hon träffade sin nya partner Christian på ett mer naturligt sätt – nämligen genom gemensamma vänner.

Annons