Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Då märker Camilla Läckberg av åldersskillnaden med maken Simon Sköld

10 maj, 2021 
Elin Jonsson
Fotograftt/Instagram
Då märker Camilla Läckberg av ålderskillnaden med maken Simon Sköld
Den stora åldersskillnaden mellan Camilla Läckberg och maken Simon Sköld gör sig sällan påmind. Men nu berättar Camilla Läckberg om när paret faktiskt märker av de 13 åren mellan sig!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Deckardrottningen Camilla Läckberg och hennes relation med den 13 år yngre maken Simon Sköld har på många sätt fått vara symbol för ”yngre man–äldre kvinna”-relationer här i Sverige, som på senare dagar blivit allt mer vanliga att se. Paret träffade varandra för sju år sedan, och det slog gnistor direkt. Det var i samband med ett pr-möte som Camilla Läckberg noterade att det satt en otroligt söt och vältränad kille i rummet.

Se också: 5 saker du kanske inte visste om Camilla Läckberg

5 saker du kanske inte visste om Camilla LäckbergBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Camilla Läckberg

”Han hade fantastiska bruna ögon. Och jag tänkte för mig själv att: ja men honom kan ju vara trevligt att titta på under mötet…”, bloggade Läckberg då.

Camilla Läckberg och Simon Skölds hemliga bröllop

Och nu har då Camilla och maken Simon Sköld varit ett par under flera års tid och de har varit gifta sedan 2017. Det var under en hemlig ceremoni på landet som paret sa ja till varandra, men bara någon vecka senare tog de tag i saken även juridiskt och gifte sig i Svenska kyrkan i New York. De äkta makarna har den femåriga dottern Polly tillsammans, och Camilla har även barnen Meja, Wille, och Charlie från tidigare förhållanden.

Annons

Camilla Läckberg: Vi möts på mitten

Camilla Läckberg har dock vid flera intervjutillfällen gjort klart att det är maken Simon som är den äldre av de två i relationen.

– Vi har nog en lite annan kemi än folk tror. Jag brukar säga att han är 70 år egentligen och han säger att jag egentligen är 15, 20, så vi möts någonstans på mitten. Han är den ansvarsfulla av oss två, medan jag kan säga: ”Äsch, vi behöver väl inte gå hem än?” Då kan Simon svara: ”Ja, fast klockan sju i morgon ska vi faktiskt…” Han vill ofta lägga sig tidigt. Om vi är borta säger han: ”Stanna du, kom när du kommer, smyg bara så du inte väcker mig.” Det är en härlig dynamik, berättade hon för Hälsoliv i höstas.

Endast då märker Camilla Läckberg av åldersskillnaden

Men nu gör författaren klart att det dock finns tillfällen då de 13 åren gör sig påminda. Under en frågestund på sina sociala medier, får Camilla Läckberg frågan: ”Märker du skillnad på att vara ihop med en så pass mycket yngre”, av en person som gör klart att den också dejtar någon med stor ålderskillnad.

”Bara när vi pratar om vilka barnprogram vi såg som små”, skrattar Camilla Läckberg till svar. Och visst är det skillnad på barnprogrammen generationerna emellan!

Annons