Demi Moore och Bruce Willis har fått barnbarn – Rumer visar upp dottern

Bruce Willis och Demi Moore

TT

Exparet Bruce Willis och Demi Moore har blivit morföräldrar för första gången.
Deras dotter Rumer Willis har nämligen fått barn, något som hon glatt visar upp på sociala medier.
5 saker om Demi Moore som du kanske inte visste
1:03

Efter reklamen: 5 saker om Demi Moore som du kanske inte visste

(1:03)

Slå på ljud

I december berättade Rumer Willis, 34, att hon och pojkvännen tillika musikern Derek Richard Thomas väntar sitt första barn.

Den då blivande mormodern Demi Moore, 60, var hur glad som helst och delade bland annat med sig av en bild från dotterns ultraljudsundersökning.

ANNONS: Drömmer du om storvinsten? Ta chansen att bli en vinnare. Upptäck mer här (länk till Postkodlotteriet). Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se

”Jag säger hej till det lilla knytet! Är överlycklig för din skull, min älskade Rumer. Det är en ära att få följa din resa in i moderskapet, och jag längtar efter att få välkomna det här barnet till världen”, skrev Demi Moore till bilden.

“Du är ren magi”

Och nu har barnet kommit.

”Louetta Isley Thomas Willis. Du är ren magi. Föddes i hemmet tisdagen den 18 april. Du är mer än vad vi någonsin kunnat drömma om”, skriver den nyblivna mamma på Instagram och visar upp en bild på knytet.

Rumer Willis är den äldsta dottern till Demi Moore och Bruce Willis, 68. De gifte sig 1987 och höll ihop fram till 2000. Under tiden ihop fick de tre barn. Förutom Rumer har de Scout, 31 och Tallulah, 29.

Bruce har också döttrar Mabel, 11, och Evelyn, 8, tillsammans med hustrun Emma Heming Willis, 44. De gifte sig 2009.

Bruce Willis frontallobsdemens

På senaste tid har det varit tuff för familjen Willis. Förra året lade Bruce ner sin skådespelarkarriär på grund av att han drabbats av afasi, en sjukdom som stör talförmågan.

Därför bor Gift vid första ögonkastet-Arvid Stark hos sin mormor

Och i februari i år kom en uppdatering om stjärnans hälsa som var allt annat än munter.

“Sedan vi gick ut med Bruces afasidiagnos under våren 2022 har hans tillstånd utvecklats och nu har vi en mer specifik diagnos: Frontotemporal demens (också känt som FTD). Tråkigt nog är utmaningarna med talet bara ett av sjukdomssymtomen som Bruce möter. Även om det är smärtsamt så är det en lättnad att äntligen ha en klar diagnos”, skrev familjen i ett gemensamt uttalande då.

Frontallobsdemens kallas också pannlobsdemens och enligt 1177 är det en ovanlig form av demens. Besvären kommer som oftast före 65 års ålder, medan minnesproblem i regel kommer senare i sjukdomen – jämfört med Alzheimers sjukdom och blodkärsrelaterad demens.

Foto: TT