Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Det ger kändisarna till varandra på alla hjärtans dag

13 feb, 2020 
Stina Dahlgren
Ellen DeGeneres och Portia di Rossi.
En mobil i ädelmetall, ett smycke för 80 miljoner och en gigantisk bunt med hundradollarsedlar. Här är kändisarnas galna gåvor till varandra på alla hjärtans dag.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

På alla hjärtans dag firar vi kärleken i alla dess former, världen över. Vanligt är att man exempelvis skickar kort, köper blommor eller ger bort godis till någon man älskar.

Varför firar vi alla hjärtans dag?

Videon kunde inte hittas

I Hollywood tar man det dock ofta steget längre. Här har vi samlat ett gäng celebriteter som inte nöjde sig med blommor och choklad på alla hjärtans dag.

Kim Kardashian och Reggie Bush

Kim Kardashians pojkvän 2007-2010 var sportstjärnan Reggie Bush. Redan på den tiden var hon känd för att gilla det lyxiga livet, något som pojkvännen tog fasta på. Kim fick nämligen en rejäl bunt med hundradollarsedlar.

Beyoncé och Jay Z

Vad ger man någon som har allt? Tydligen en mobiltelefon gjord av ädelmetall värd 240 000 kronor. Det var i alla fall vad Jay Z gav sin fru Beyoncé i gåva på alla hjärtans dag ett år.

Annons

Angelina Jolie och Brad Pitt

Vi hoppas att Brad Pitt gillar oliver, för när han och Angelina Jolie var gifta gav hon honom ett helt olivträd. Trädet planterades utanför deras hus i Frankrike och ska ha kostat cirka 200 000 kronor.

Selena Gomez och Justin Bieber

Numera är Justin Bieber gift med Hailey Bieber, men på den tiden när Selena Gomez och han var ett par så skämde han bort henne rejält. Istället för att köpa en bukett blommor så köpte han en hel blomsterbutik.

David och Victoria Beckham

2006 slog David Beckham på stort, och dyrt, och köpte ett halsband för hiskeliga 80 miljoner kronor till sin fru Victoria Beckham.

Ellen DeGeneres och Portia di Rossi

Efter tio år som gifta tvingades Ellen DeGeneres och Portia di Rossi fira sin allra första alla hjärtans dag utan varandra. För att kompensera sin fru skapade Ellen en isskulptur i form av ett hjärta med orden ”jag älskar dig” ingraverat.

Annons

Jennifer Aniston och Justin Theroux

Deras första alla hjärtans dag som gifta flög paret över Atlanten och firade kärlekens dag i Paris. Självklart åt de romantisk middag med utsikt över Eiffeltornet. Vad annars gör man på alla hjärtans dag i Paris?

Katy Perry och Russell Brand

Sångerskan Katy Perry och skådespelaren Russel Brand skilde sig 2011. De hann dock med att fira två alla hjärtans dag ihop, och första året var det en minst sagt generös gåva sångerskan gav sin man. Han fick nämligen en Bentley värd fem miljoner svenska kronor. Inte så konstigt att han ville att de skulle fortsätta vara vänner efter skilsmässan.

Kylie Jenner och Tyga

När Kylie Jenner var tillsammans med rapparen Tyga tävlade de nästan i att ge varandra dyra presenter. Deras sista alla hjärtans dag ihop gav han henne en Rolexklocka värd cirka en halv miljon kronor. Vi tror att han vann tävlingen.

Annons

Chrissy Teigen och John Legend

”Surprise! Hoppa in i mitt privatplan nu”, sa John Legend till sin fru Chrissy Teigen och körde iväg henne på en hemlig dejt. Än idag är det dock hemligt vart paret tog vägen, men med tanke på att Chrissy efteråt skrev på sin Instagram att hon var ”den lyckligaste kvinnan på jorden” så antar vi att dejten var mycket lyckad. Och dyr.

Källa: Capital FM, E news, Instagram

Foto: Instagram, TT

Annons