Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Donald Trumps ex-fru Ivana Trump är död – hittades av sin personal

15 jul, 2022 
Amanda Olsson
Till vänster: Donald Trump. Till höger: Ex-frun Ivana Trump – som nu hittats död.
Donald Trump och Ivana Trump.
Ivana Trump blev bara 73 år gammal. Torsdagen den 14 juli hittades hon död i hemmet efter att troligen ha ramlat ner för en trappa. Nu uttalar sig ex-maken Donald Trump om det plötsliga och tragiska dödsfallet.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Klockan 12.40 på torsdagseftermiddagen larmades polisen i New York till Ivana Trumps bostad i Manhattan. Orsaken var att Ivana Trump hittades livlös nedanför trappan upp till tredje våningen i sitt hem.

Se också: Stormningen av USA:s kongress – se bildernaBrand logo
Se också: Stormningen av USA:s kongress – se bilderna

Polisen misstänker att hon drabbats av hjärtstopp

Någon dödsorsak är ännu inte fastställd. Det pågår i dagsläget en utredning där det rör sig om misstankar att hon ramlat ned för trappan efter att ha fått hjärtstopp, enligt New York Post.

Ex-makens ord om den tragiska incidenten

Trots att anledningen till skilsmässan var att Donald Trump behandlade henne väldigt illa, var den före detta presidenten och ex-maken Donald Trump först ut med att bekräfta dödsfallet. Detta genom ett inlägg på sin egen sociala medier-sajt Truth Social.

Annons

Jag är otroligt ledsen över att behöva informera alla er som älskade henne – och ni är många – att Ivana Trump har gått bort. Hon var en underbar, vacker och fantastisk kvinna som levde ett stort och inspirerande liv. Hennes tre barn Donald Jr, Ivanka och Eric var hennes stolthet och glädje. Hon var så stolt över dem, så som vi är stolta över henne. Vila i frid, Ivana!”, skriver han.

Enligt The Sun sågs den kända affärskvinnan vid liv senast på onsdagen vid 16.30. Då när hon lämnade sin favoritrestaurang, i närheten av sitt hem, i Upper eastside-området i New York.

På torsdagen hade hon ett frisörbesök inbokat på eftermiddagen och en resa planerad till fredagen. Detta skulle bli hennes första resa sedan coronapandemin eftersom hon varit väldigt rädd för att smittas.

Ivanka Trumps rörande inlägg om sin mor

”Jag är hjärtekrossad av min mors bortgång. Hon var smart, charmig, passionerad och otroligt rolig. Hon utstrålade styrka, ihärdighet och beslutsamhet i varje handling. Hon levde livet fullt ut – och avstod aldrig möjligheten att skratta och dansa. Jag kommer att sakna henne för alltid och hålla hennes minne levande i våra hjärtan”, skriver dottern Ivanka Trump på sin Instagram.

Källa: Aftonbladet

Annons