Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Efter uppbrottet från Jon Henrik Fjällgren: Maret Nystad har lämnat landet

02 dec, 2020 
AvAllas.se Redaktionen
Jon Henrik Fjällgren tillsammans med sin före detta kärlek Maret Nystad som han också har en dotter tillsammans med.
Den populäre artisten Jon Henrik Fjällgren och hans flickvän Maret Nystad bröt upp bara en månad innan deras gemensamma barn föddes. Nu tar exflickvännen bladet från munnen och kommenterar uppbrottet. ”Jag och barnet har det bra trots omständigheterna” säger hon till nöjessajten Hänt.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Jon Henrik Fjällgren, 33, är ett folkkärt namn för de flesta svenskar och har hunnit med både att vinna programmet Talang 2014, delta i Melodifestivalen två gånger och vinna underhållningsprogrammet Let’s Dance 2018.

7 saker du kanske inte visste om Jon Henrik FjällgrenBrand logo
7 saker du kanske inte visste om Jon Henrik Fjällgren

Det blev Maret Nystad, 29, som vann hans hjärta och paret hade varit tillsammans i fyra år när de i somras delade med sig av de goda nyheterna att de skulle bli föräldrar. I en video på Instagram i juni tidigare i år beskrev den folkkäre sångaren glädjekänslorna inför den kommande livsförädringen: "Att bli aehtjie är en fantastisk känsla" skrev han.

Jon Henrik Fjällgren och Maret Nystad fick en dotter

Barnet, en liten dotter, föddes i slutet av oktober 2020 och bara en dryg månad senare berättade Jon Henrik Fjällgren att han och flickvännen hade gjort slut, och att uppbrottet skett redan innan dottern föddes.

Annons

”Det har dock varit tufft emellan oss under en längre tid men vi har försökt att få ihop det hela utan att lyckas”, skrev Jon Henrik i ett inlägg på Instagram.

Maret Nystad om uppbrottet från Jon Henrik Fjällgren

Nu kommenterar även exet Maret Nystad situationen. I en Instagram-story, som nöjessajten Hänt.se tagit del av, skriver den nyblivna mamman bland annat ”Det har varit en tung tid med många tankar och känslor.”

I inlägget bekräftar också Maret att hon har valt att lämna landet och att hon numera bor i Karasjok, en liten norsk by med knappt 3 000 invånare. Att som höggravid lämna både Sverige och pojkvännen bakom sig var en utmaning, men Maret fokuserar på framtiden och beskriver att hon och barnet har det bra, trots omständigheterna.

Annons