Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Jon Henrik Fjällgrens första ord om uppbrottet från Maret Nystad

01 dec, 2020 
Gabriella Håkansson
Jon Henrik Fjällgren tillsammans med Maret Nystad. Paret har nu gjort slut och har en dotter tillsammans.
Jon Henrik Fjällgren och Maret Nystad blev föräldrar härom månaden. Nu bekräftar artisten att paret gick skilda vägar innan dotterns födsel. ”Det har nämligen varit väldigt tuffa månader”, skriver Jon Henrik på Instagram.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Jon Henrik Fjällgren , 33, och Maret Nystad, 29, fann varandra för fyra år sedan när Jon Henrik var på ett behandlingshem i Norge.

7 saker du kanske inte visste om Jon Henrik FjällgrenBrand logo
7 saker du kanske inte visste om Jon Henrik Fjällgren

Maret bodde i närheten av området och de började prata på Instagram. Kärlek uppstod och Maret har sedan dess synts vid Jon Henriks sida då han tävlat i Melodifestivalen och Let’s dance.

Jon Henrik bekräftar uppbrottet med Maret

I juni avslöjade Jon Henrik att han och Maret skulle bli föräldrar. För cirka en månad sedan föddes den lilla flickan. Men nu kommer Jon Henrik med ett stort avslöjande. Han och Maret har beslutat sig för att gå skilda vägar, något som de gjorde redan innan dotterns födelse. Det är i ett inlägg på Instagram som Jon Henrik berättar om tankarna kring beslutet.

”Hejsan allihopa. Detta kanske kommer som en chock för många av er. Men jag måste berätta för att finna ett lugn och att det kommer från rätt håll. Det har nämligen varit väldigt tuffa månader och svårt att riktigt veta vad jag skall skriva och säga då Maret och jag valde att separera redan månaden innan vår dotter kom till världen. Det har dock varit tufft emellan oss under en längre tid men vi har försökt att få ihop det hela utan att lyckas. Skulle kunna skriva hur mycket som helst om alla känslor som finns för den uppkomna situationen men väljer att hålla det kort för stunden. Viktigast just nu att se framåt, respektera varandras olikheter, ge vår gemensamma dotter trygghet och vara en bra mor och far. Jag ber er alla som läser om respekt och förståelse för vi bara är människor och att vi befinner oss i en väldigt känslig period.

Ps. Trots svår stund så har vi alla tre hälsan i behåll, tak över huvudet och mat på bordet. Inga självklarheter i dessa tider.

Texten uppdateras.

Annons