Estelles present till farmor Ewa när de inte kan ses

En leende prinsessan Estelle fotograferad sommaren 2019.

Estelle är riktigt påhittig. När hon inte kan träffa sina mor- och farföräldrar, på grund av coronaviruset, ger hon dem digitala presenter!

8-åriga Estelle är en riktig pysselprinsessa! Det fick vi se när hovet publicerade kungafamiljens unika påskfilm under långhelgen.

Kungafamiljens påskfilm överraskade alla

Lika men ändå olika – mormor Silvia och farmor Ewa

När kungaparet, kronprinsessparet, prinsessfamiljen och prinsparet sammanstrålade i ett digitalt firande passade Estelle på att ge sin mormor och morfar en present – som hon stolt visade upp framför skärmen.

“Mormor och morfar – jag har gjort ett litet påskkort till er. Det ska föreställe en lama. Sedan har jag skrivit Glad påsk mormor och morfar. Varma hälsningar Estelle”, säger prinsessan i filmen.

Estelles påskort med en lama

Vi frågar hovets informationschef Margareta Thorgren om Estelle knåpade ihop ett fint påskkort till farmor och farfar i Ockelbo också.

– Det har hon säkert gjort, säger hon.

Kan inte åka till Ockelbo

Men hon vill inte kommentera pysselfrågan närmare än så.

Estelle kramar om farmor Ewa Westling vid ett festligt tillfälle.

Estelle saknar förstås farmor Ewa nu när de inte kan träffas.

Estelle och Oscar är vana vid att åka och hälsa på farmor Ewa och farfar Olle rätt ofta. Men på grund av coronaviruset håller sig Haga-familjen hemma. Att träffa Daniels föräldrar, som båda är över 70 år och därför befinner sig i en riskgrupp, är inget alternativ i nuläget. Förhoppningsvis kan de träffas på Solliden i sommar när allting har lugnat ner sig.

Estelle är i alla fall en positiv och påhittig prinsessa som ger sina mor- och farföräldrar digitala presenter när de inte kan träffa varandra fysiskt.

Foto: TT

Se prinsessan Estelles fina påskhälsning till kungen och drottningen

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: