Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Felix Herngren har blivit morfar igen – familjens lycka

27 jun, 2022 
Saga Pettersson
Fotograftt
Felix Herngren har blivit morfar igen – familjens lycka
Familjen Herngren växer! Felix Herngren är pappa till sex barn – och också morfar. Nu har familjen utökats med ännu ett barnbarn.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Felix Herngren är pappa till hela sex barn. Barnen har han fått i två olika omgångar, ur två olika relationer. Under sitt första äktenskap, som varade mellan 1990 och 2003 med Jenny Myrberg, fick han barnen Fanny, Vera och Leo.

Se också: 5 saker om Felix Herngren som du kanske inte vissteBrand logo
Se också: 5 saker om Felix Herngren som du kanske inte visste

Med sin nuvarande hustru, Clara Byström Herngren, har han barnen Bill, Iris och Lisa.

Barnen i Felix Herngrens fotspår

Några av barnen har valt att gå i sin pappas fotspår, vad gäller både att skådespela och regissera. I våras kunde vi se hans dotter Vera göra debut som regissör och skådespelare i tv-serien Likea, som hon skapat ihop med Felicia Danielsson.

När Vera Herngren gästade Efter fem i samband med att Likea hade premiär berättade hon hur hennes pappas yrkesval har påverkat henne till att jobba med det hon gör idag.

Annons

– Jag som liten förstod ju att det var ett yrke att vara framför kameran eller kanske ännu mer att vara bakom kameran, att vara regissör. Det var mer solklart vad det var än att vara läkare eller något sådant. Så det tror jag har påverkat mig jättemycket. Och framför allt är det en sån lyx att man får växa upp i en miljö, som man tycker om så mycket, säger Vera Herngren vidare i Efter fem.

Vi har även sett dottern Iris i bland annat Solsidan, där hon spelar Anna och Alex dotter, och i Netflix-serien Störst av allt.

Felix Herngren har fått barnbarn igen

Men, till något annat än karriär. Nu har precis familjen utökats med fler barn. Den här gången är det Felix äldsta dotter Fanny som välkomnat en ny familjemedlem.

Ja, nu har alltså Felix Herngren blivit morfar igen! Det är Clara som visar upp sin bonusdotter Fannys senaste tillskott på Instagram. Där har hon delat en bild när moster Vera pussar på familjens nykomling.

Felix Herngren morfar igen

”Fanny har fått en bebis! Här pussas hon av moster Vera!”

Det är däremot inte första gången som Fanny får barn eller som Felix kan titulera sig som morfar. Han har tidigare berättat om känslorna över att bli morfar, och över att hans yngsta dotter bara var fem år gammal när han blev morfar för första gången, vilket han ser som något positivt.

– Mitt barnbarn och min dotter kommer ju vara jämngamla. Kul för dem att kunna gå ut och dansa tillsammans sen och bara ”jag ska ut med min moster!”, sa han i Rix morronzoo.

Annons