Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Flickvännen Therese fina stöd till Casper Janebrink – nya bilderna visar

18 sep, 2022 
Linda Strömbäck
FotografTT
Casper Janebrink och Therese Andersson
Casper Janebrink och flickvännen Therese väntar sitt första gemensamma barn, beräknad i september. Se Therese fina stöd till Casper under sommarens inspelning av Bingolotto.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

I februari berättade Casper Janebrink, 52, att han och hustrun Helena Janebrink, 44, går skilda vägar efter 20 år tillsammans. Tre månader senare kom även beskedet att Casper Janebrink blir pappa igen, tillsammans med nya flickvännen Therese Andersson, 33. På sommarens inspelning av Bingolotto visade gravida flickvännen Therese sitt stöd till Casper, under hans programledarinsats för det folkkära programmet.

Se också: 5 saker du inte visste om Casper JanebrinkBrand logo
Se också: 5 saker du inte visste om Casper Janebrink

Therese på plats bakom kulisserna

Med en knapp månad kvar till förlossningen var Therese Andersson på plats bakom kulisserna på TV4:s Sommarbingo säsongsfinal, och stöttade sin kärleks insats i programmet. Casper Janebrink har sedan 2021 fått programleda TV4:s nya sommarsatsning av Bingolotto, tillsammans med programledarkollegan Agneta Sjödin. Nu väntar nya äventyr för Janebrink i höst med en krogshow tillsammans med Arvingarna – och en ny bebis.

Annons

– Förhoppningsvis får jag vara med vid födseln. Det ser jag fram emot. Men blir det skarpt läge under showen, kommer jag inte att kliva av scenen. Det vet Therese om, berättar Casper för Hänt, samtidigt som han konstaterar att det lyckligt nog inte är långt till sjukhuset.

Therese Andersson på plats bakom kulisserna på Bingolottos Sommarkväll 2022
Therese Andersson på plats bakom kulisserna på Bingolottos Sommarkväll 2022.
Therese bakom kulisserna med Casper Janebrink och Agneta Sjödin
Therese bakom kulisserna med Casper Janebrink och Agneta Sjödin
Annons

Nya steget i relationen

Inför bebisens ankomst berättade Casper Janebrink nyligen att paret valt att flytta ihop, efter det tidigare beskedet att de tänkt bo på varsitt håll.

– Vi har inte flyttat ihop helt och hållet än, vi har tagit det ganska lugnt och det är med respekt för mina egna barn, Alice och Felix. Men den processen går jättebra, och vi umgås och träffas flera dagar i veckan, berättade han nyligen för GT.

Casper Janebrink svarar även på frågan om tanken är att paret ska flytta ihop permanent.

– Absolut, absolut. Vi har planerat att när barnet kommer så kommer vi bo tillsammans. Det är tanken.

Annons