Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Grannarna trodde att E-Type och Melinda Jacobs separerat: ”Jordens snack”

14 mar, 2023 
Simon Nilsson Larsson
E-Type Melinda Jacobs
Martin ”E-Type” Eriksson och Melinda Jacobs flyttade ihop några månader innan deras dotter Izadora kom till världen.
Men ganska snart uppstod ett rykte i Vadstena om att de separerat.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Melinda Jacobs och E-types kärlekshistoriaBrand logo
Melinda Jacobs och E-types kärlekshistoria

I januari i år blev Martin ”E-Type” Eriksson och Melinda Jacobs föräldrar till Izadora. Efter en orolig början där dottern blev sjuk har det nu blivit lugnare och familjen har det mysigt i sin villa i Vadstena.

I november förra året berättade paret att artisten skulle ta sitt pick och pack och flytta från Bromma till sin nya familj.

– Det går inte att bara stå på slutet nu själv med allting, nu måste vi vara under samma tak. Det är inte bara att lämna ett helt liv i Stockholm med restauranger och allt som han har där. Det har tagit lite tid och mycket som ska styras upp och planeras där, men nu är vi på banan, sade Melinda Jacobs till Svensk Damtidning då.

Annons

Martin Erikssons stora livsförändring

För Martin “E-type” Eriksson, som haft hela sin verksamhet i Bromma, blev det naturligtvis en stor förändring.

– Alltså, jag bor ju här. Jag bytte 200 kvadratmeter studio mot tre kvadrat i ett pannrum i Vadstena. Det är ju något som drar när man gör det, säger han i en intervju med Amelia.

E-type om separationsryktet: ”Exakt tvärtom”

Han köpte nyligen ett hus med dubbelgarage ungefär 300 meter från hemmet. Där ska han ha en ny studio och en plats för att måla tavlor, samtidigt som han ska ha förråd till sina saker.

Gott så, men att Martin Eriksson köpte nytt gjorde att ett rykte började spridas.

– Det har blivit jordens snack i Vadstena att vi redan har separerat, men det är exakt tvärtom. Jag flyttar hela min verksamhet hit för att vara så nära det bara går.

Annons

Huset i Bromma har han kvar, men planen är att det ska säljas. Förhoppningsvis redan i år.

– Det går inte att ha kåkmonstret stående där. Pengarna bara sprutar ut. Vi måste ha ett större hus i Vadstena. Vi är åtta i familjen under ett tak och det är i inte hållbart i längden. Jag är lite inneboende nu och det är inte riktigt min natur, men jag hänger i och håller i där. Jag är en del av den här familjen och har en liten dotter, då kan jag bo på månen i en trästuga. Det är lugnt, säger han till Amelia.

Foto: TT

Annons