Gry Forssell skadad i olycka – stoppas från populära programmet

Porträtt av Gry Forssell som skadades i ridolycka
Mix Megapol -programledaren Gry Forssell råkade under helgen ut för en olycka under en ridtur som resulterade i ett brutet nyckelben. Nu berättar radioprofilen om olyckan och de svåra smärtorna. ”Jag tappade luften, det var otäckt och det gjorde ont”, säger hon.

Vanligtvis hör radiolyssnarna Gry Forssells, 46, stämma under mornarna i Gry Forssell med vännerMix Megapol. Men i morse fanns radio- och tv-profilen inte på plats.

Frånvaron berodde på att hon under helgen råkat ut för en olycka. Det var under en ridtur som Gry Forssell föll från en häst. Hon bröt nyckelbenet och kunde därför inte åka till jobbet på Mix Megapol.

Allt du vill veta om Gry Forssell
Slå på ljud

På Instagram har Gry lagt upp en bild på sig själv i en sjukhussäng där hon gör V-tecknet mot kameran.

Gry är sängliggande

Jag lyckades gå och bryta mitt nyckelben i helgen och är dessvärre sängliggande”, skriver hon i bildtexten.

I morgonens sändning tog programledaren Erik Wedberg Grys plats i Gry Forssell med vänner. Programledarna passade också på att ringa till Gry som berättar mer om vad som hände när hon trillade av hästen.

Gry Forssell: ”Jag är aldrig nervös innan sändning”

– I helgen ramlade jag av en häst och föll två och en halv meter. Jag tappade luften, det var otäckt och det gjorde ont. Jag kände snabbt att det var något som inte stämde med nyckelbenet, säger Gry Forssell i radioprogrammet, säger programledaren i morgonens sändning.

Forssell har ont efter fallet

Det var ett otäckt fall för Gry Forssell och hon fick mycket ont.

– Jag har också ont i höften och revbenet. Det gjorde mer ont än vad jag trodde att det skulle göra, berättar hon för sina kollegor.

Nu får Gry Forssell vila upp sig efter olyckan. Under tiden strömmar krya på dig-hälsningarna in på Instagram.

Krya krya krya!!!” skriver tidigare modellen Emma Wiklund i en kommentar.

Krya på dig – du är saknad i radio“, skriver en radiolyssnare.

Vem är Gry Forssell?

Gry Forssell har varit radiopratare i Mix Megapol sedan 2004. Då ledde hon morgonshowen Äntligen Morgon med Anders Timell. Programmet fick sedermera namnet Gry Forssell med vänner där morgonpigga radiolyssnare får sällskap av Gry med bisittarna Hans Wiklund och Karolina Widerström samt olika kända gäster.

I september utnämndes Gry Forssell till Årets programledare för andra året i rad av Radioakademin.

Av Lina Arvidsson/Hänt.se

Foto: TT, Instagram