Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Gunilla Persson om dottern Erikas skada: “Fick fel diagnos”

21 jul, 2022 
Michaela Mastad
Gunilla Persson med dottern Erika.
När Gunilla Persson och hennes dotter Erika var på besök i Sverige var olyckan framme och Erika skadade foten. Men i ett nytt Instagram-inlägg avslöjar Gunilla att dottern blev feldiagnoserad.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Se också: 5 saker du vill veta om Erika PerssonBrand logo
Se också: 5 saker du vill veta om Erika Persson

Något som tv-profilen Gunilla Persson och hennes dotter Erika brukar göra är att åka till hem till Sverige och hälsa på släkt och vänner. Under pandemin har de däremot blivit fast i USA, så nu när restriktionerna har släppts så kan de äntligen återgå till resandet.

Under deras senaste visit i Sverige delade Gunilla flitigt med sig av bilder på Instagram från deras besök och de verkade minst sagt ha haft en trevlig vistelse.

Gunilla Persson om dotterns skada

Men vi fick också ta del av en mindre trevlig händelse då Gunilla delade en story på Instagram. Bilden visade Gunilla dragandes på en kundvagn med Erika i.

”Erika har stukat foten. Hon har blivit röntgad i Uppsala och har ibland väldigt ont”, skriver hon ett i meddelande till Hänt.

Väl efter olyckan reste Gunilla hem till USA igen medan Erika stannade kvar i Sverige för att fira midsommar och njuta av den svenska sommaren.

”Jag sitter på planet till LA nu genom Tyskland. Jag vill hem till mamma men Erika stannar kvar i Högsjö. Vi har ändå haft det väldigt roligt i Sverige och vi älskar landet, skogen, de vilda djuren och naturen”, skriver Gunilla till Hänt.

Annons

Läkarna gav Erika fel diagnos

Men nu visar det sig att det inte bara rör sig om en stukning. I ett nytt Instagram-inlägg berättar Gunilla att Erika feldiagnoserades i Sverige och foten är i själva verket helt bruten.

”Trevlig helg till er alla därhemma. Jag älskar att fota och fotas (filma) - Här i Pacific Palisades har vi det bra som ni ser, utom att Erikas fot är BRUTEN och hon fick tyvärr fel diagnos i Sverige. Hon har alltså gått omkring i både Sverige och hemma här med en bruten fot! Imorgon ska hon få magnetröntgen för att få en exakt bild på var skadan är”, skriver hon i inlägget.

Annons