Här är Beverly Hills-skådisarna med sina barn i dag

Beverly Hills 90210-gänget.

Foto: TT

TV-serien "Beverly Hills 90210" var en serie med kultstatus för de som var unga på 90-talet. I dag ser livet annorlunda ut för våra stjärnor i serien – både när det gäller karriär och barn.
Se också: Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrar
1:08

Efter reklamen: Se också: Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrar

(1:08)

Mellan år 1990 och 2000 släpptes 10 säsonger av den världskända TV-serien "Beverly Hills 90210". Karaktärerna som stod i centrum var bland annat Brandon, Brenda, Kelly och Dylan som gick från okända till världskända på bara några avsnitt.

Nu är det snart 30 år sedan serien släpptes och det finns fortfarande ett stort intresse kvar.

Den planerade comebacken blev inte som tänkt

Med tanke på hur uppskattad serien var blev det för några år sedan en självklarhet att ge ut en ny säsong. Denna blev dock ingen succé i TV-rutan för det gamla kompisgänget och säsongen avbröts redan efter några avsnitt.

Att comebacken inte blev som tänkt kan tänkas bero på att en av de stora stjärnorna i serien, Luke Perry känd som Dylan McKay i serien, gick bort hastigt i början av 2019 i en stroke. Efter sig lämnade han sin fästmö med deras två tonåringar.

Luke Perry

Luke Perry

Foto: Andy Butterton

Så minns vi Lorry – gänget återförenas och släpper julserie

Hur livet ser ut för de andra skådisarna

Shannen Doherty, känd för rollen som Brenda Walsh, Brandons tvillingsyster, har också mött utmaningar genom åren.

Hon drabbades av bröstcancer år 2015 och har genomgått flera behandlingar. Stjärnan berättade även i en intervju att sjukdomen hindrat henne från att kunna få barn – vilket de andra kändisarna från serien däremot fått.

Shannen Doherty i en intervju.

Shannen Doherty torkar bort tårarna samtidigt som hon berättar att hon inte kan bli gravid på grund av behandlingen av bröstcancer.

Foto: Fox TV

Musikquiz: Här är testet som kräver att du är minst 50 år

Tori Spelling är mamma till fem barn

Tori Spelling, känd för rollen som Donna i Beverly Hills, är skådespelaren som synts till mest offentligt åren efter TV-serien.

2007 startade hon sin egen reality-serie "Tori and Dean: Inn love" tillsammans med sin man, Dean McDermott. Denna lades dock ner efter några år på grund av dåliga betyg.

Tori har under de senaste åren dock haft fullt upp med annat – som att ta hand om fem barn i åldrarna 2-15 år. I en intervju berättade hon hur hon älskar att vara gravid då man "aldrig känner sig ensam".

Jennie Garth har varit gift tre gånger

Karaktären Kelly Taylor som spelades av Jennie Garth, var en av dem som var med under comebacken av serien 2019.

Hon har under sina år varit gift tre gånger – varav giftermål nummer två var med skådespelaren Peter Facinelli. Paret fick tre döttrar tillsammans.

Jennie Garth med sina döttrar.

Jennie Garth med två av döttrarna – Lola Ray Facinelli och Luca Bella Facinelli.

Foto: TT

Jason Priestleys avslöjande om inspelningen av Beverly Hills

Vid comebacken av serien för några år sedan, behövde detta uppmärksammas i media. Jason Priestley, känd som Brandon Walsh i serien, gick då ut med att "alla gick i säng med alla" under inspelningen av Beverly Hills.

Det är dock många år sedan nu. Jason Priestley är i dagsläget gift och har två barn med Naomi Lowde. Paret har varit tillsammans sedan 2005.

Jason Priestley med familj.

Jason Priestley med fästmön Naomi Lowde-Priestley, dottern Ava Veronica Priestley och sonen Dashiell Orson Priestley.

Foto: TT

Brian Austin Green – en av skådespelarna med mest framgång efter serien

I tv-serien var han nörden David Silver som sedan blev tuff, men även Donnas stora kärlek.

Han är även en av skådespelarna som blivit mest framgångsrik efter serien och har medverkat i bland annat Desperate Housewives och Terminator.

Brian Austin Green har även dejtat den kända skådespelaren Megan Fox i många år. Deras skilsmässa gick igenom först 2022 efter en lång separation och de har tre söner tillsammans – Bodhi, Noah och Journey. Han har även en son med Vanessa Marcil som spelade Gina i Beverly Hills.

Ian Ziering lyckades till slut

Ian Ziering är känd för rollen som Steve Sanders. Han har under de senaste 10 åren fått folk att häpna genom att uppträda som gästspelande strippa i showen Chippendales i Las Vegas och haft ett turbulent äktenskap med "Playboy"-modellen Nikki Schieler.

I november 2019 berättade Ziering att han och hans andra fru inom loppet av nio år, Erin Ludwig, valt att gå skilda vägar. De var ett gemensamt beslut eftersom de glidit isär på grund av intensiva scheman, men Ian Ziering betonade att exfrun var "den mest fantastiska han någonsin träffat" och "den bästa mamman till våra barn".

Ian Ziering är pappa till flickorna Mia och Penna.

Ian Ziering med döttrarna Mia och Penna.

Ian Ziering med döttrarna Penna Mae Ziering och Mia Loren Ziering.

Foto: TT

Tiffani Thiessen

Du kanske minns "Valerie Malone"? Brandon och Brendas barndomsvän som flyttade in hos familjen Walsh.

Även privat och många år senare har skådespelaren Tiffani Thiessen hamnat i konflikt med sina tidigare kollegor från 90210. För några år sedan sa Tori SSpelling (Donna) i ett tv-program: "Vi pratar inte om den där häxan".

Tiffani Thiessen har tillsammans med Brady Smith barnen Holt och Harper.

Tiffani Thiessen med familj.

Tiffani Thiessen med familj.

Foto: Jim Ruymen

Luke Perry dog av en stroke

Många 90-tals hjärtan brast när den coolaste killen Dylan McKay från Beverly Hills-serien, Luke Perry, dog av en stroke 2019.

Luke Perry var gift med Wendy Madison Bauer och hade sedan ett tidigare förhållande två barn, Sophie och Jack.

Dottern Sophie Perry var 18 år när hon fick det akuta beskedet om sin pappas stroke och fick genast flyga hem till Los Angeles. Hon skrev efteråt ett öppet inlägg på Instagram där hon tackade för stödet gällande sin fars bortgång.

"Jag har inte möjligheten att svara på alla fina meddelanden, men jag ser dem och jag uppskattar er alla för att ni skickar positiva meddelanden till mig och min familj."

Skådespelaren Luke Perry med sin dotter, Sophie Perry.

Luke Perry med dottern Sophie Perry.

Foto: NIJO

Artikel från Femina.se och Femina.dk.

Se också: Så såg stjärnorna ut innan deras genombrott
2:19

Efter reklamen: Se också: Så såg stjärnorna ut innan deras genombrott

(2:19)