Här är den första trailern till ”Solsidan” säsong 6

Nu är det inte långt kvar! Den 6 oktober har Solsidan premiär på C More – och nu har en trailer till den nya säsongen landat.

Fem säsonger och en långfilm senare är karaktärerna i glassiga Solsidan äntligen tillbaka. Efter år av väntan kan tittarna nu se fram emot tre nya säsonger av succéserien.

Solsidan har planerad premiär på streamingtjänsten C More den 6 oktober, men de planerna ändrades bara två dagar innan. TV4 hänvisar i ett pressmeddelande till att Solsidan är hett eftertraktad på de illegala streamingtjänsterna och att man därför väljer att senarelägga premiären för att skydda sitt material. I stället blir det säsongspremiär både på C More, TV4 och TV4 den 20 oktober 2019. Varje söndag släpps sedan ett nytt avsnitt.

Solsidan säsong 6 visas först på C More

Klippbild från säsong 6 av Solsidan

Tv-serien Solsidan är tillbaka med en sjätte säsong.

Vad handlar nya säsongen av Solsidan om?

I säsong 6, som utspelas 1,5 år efter handlingen i långfilmen, har ett nytt par flyttat till Solsidan. Makarna Eric och Suzy Kenneby är numera grannar till Mickan och Fredde, något som skapar en hel del problem för Mickan. Den smarta diplomaten Suzy är nämligen hennes gamla mobbare från skoltiden.

Vardagen kommer också att bli lite tuffare för Alex, som tagit över hemmasysslorna efter att Anna fått ett långfilmskontrakt i Ungern. Där har Ove Sundberg självklart smitit in som statist.

Nyligen släpptes en trailer till den nya säsongen, där vi får ett första smakprov på vad som komma skall. Kolla in den här under!

Solsidan säsong 6 – se trailern här:

Foto: C More/TV4