Här är den nya juryn i TV4:s Talang – och jurymedlemmarna som lämnar

Talangjuryn 2022
Nyligen avslöjades nya talangjuryn i TV4:s succéprogram Talang. Här är alla nya jurymedlemmarna!

TV4s program Talang har sedan start skapat succé hemma i TV-sofforna. I programmet har vi fått se talanger som Jon Henrik Fjällgren och Zara Larsson upptäckas. Under de senaste säsongerna har vi fått se Bianca Ingrosso, Edward af Sillén, Sarah Dawn Finer och David Batra i jurystolarna. Nu byts jurymedlemmarna ut inför den kommande säsongen. Se alla nya medlemmar i juryn här!

Se också: 5 världsartister som slog igenom i talangtävlingar
1:35

Efter reklamen: Se också: 5 världsartister som slog igenom i talangtävlingar

(1:35)

Slå på ljud

De slutar i Talang-juryn

Bianca Ingrosso gick tidigare ut och berättade att hon gjort sin sista säsong för programmet. Orsaken till beslutet var att hon ville fokusera på annat men stängde inte några dörrar för att göra en comeback i jurybåset.

– Vem vem, jag kanske kommer tillbaka, men det här blir mina sista avsnitt nu. Så titta, titta, titta, så ses vi kanske sen, berättade Bianca Ingrosso i TV4.

Petra Mede om att bli tvåbarnsmamma

Nyligen avslöjade även Edward af Sillén att han slutar som jurymedlem i ett inlägg på Instagram.

”I två år hade jag glädjen att sitta bakom det här bordet och njuta av all underhållning som modigt bjöds på. Jag är ödmjukt tacksam och hoppas jag kunde ge alla de sökande den respekt de förtjänar! Men i höst kommer jag kliva tillbaka in där jag brukar vara; BAKOM kameran, och fokusera på film- och teaterarbetet. Tusen tack för nu till TV4 för två roliga år. Och nu hejar jag istället på den nya härliga juryn! Have fun!! We did!” skriver Edward af Sillén.

Sarah Dawn Finer slutar i Talang

Även Sarah Dawn Finer meddelar att hon väljer att kliva av jurystolen inför nästkommande säsong.

”Det var en obeskrivlig ära att få möta alla olika sorters talanger, dom som golvade oss och kändes som unika underhållare som skulle kunna slå internationellt och dom som fick oss att skratta, gråta, förvånas och allt däremellan.Att få sitta med mina grymma kollegor i juryn kom att bli två av dom roligaste, och mest givande tv produktioner jag gjort.Tack till alla involverade och tack för alla kärleksfulla ord jag fått av er alla som tittat.Till den nya juryn säger jag bara, njut!!! Det är världens dröm jobb!” skriver Sarah Dawn Finer.

Nya jurymedlemmarna i Talang 2023

Nyligen avslöjades de nya jurymedlemmarna i Talang som debuterar i vårens säsong. I Nyhetsmorgon presenterar programledarna juryn som består av inga mindre än komikern Johanna Nordström, musikern Viktor Norén och skådespelaren Helena Bergström – som nu utgör Talang-juryn tillsammans med David Batra.

– Jag har alltid tyckt om att utmana mig själv och andra med att medverka i nya oväntade sammanhang. Möta människor som jag annars inte skulle stöta på i mitt vanliga jobb. Därför ser jag framemot att träffa alla oanade talanger och kasta mig in i diskussioner om tycke och smak tillsammans med de övriga jurymedlemmarna med våra olika erfarenheter och perspektiv, säger Helena Bergström i ett pressmeddelande.

Helena Bergström

Helena Bergström

Johanna Nordström

Johanna Nordström

Viktor Norén

Viktor Norén

Foto: TT

SE OCKSÅ: 18 bilder på Bianca och Pernilla när de var lika gamla
0:54

Efter reklamen: SE OCKSÅ: 18 bilder på Bianca och Pernilla när de var lika gamla

(0:54)

Slå på ljud