Här är Magnus Ugglas okände son Ruben – jobbar nu med pappa

Magnus Uggla

Foto: TT

Artisten Magnus Uggla jobbar gärna med sina barn.
Dels har han podden Uggla och Ugglas podcast tillsammans med dotter Agnes, och dels gör han nu en barnbok tillsammans med sonen Ruben.

Trebarnspappan Magnus Uggla, 68, driver sedan 2020 podden Uggla och Ugglas podcast tillsammans med sin yngsta dotter Agnes Uggla, 32.

Se också: 10 saker du kanske inte visste om Magnus Uggla
2:09

Efter reklamen: Se också: 10 saker du kanske inte visste om Magnus Uggla

(2:09)

Slå på ljud

Och nu har det blivit dags för artisten och författaren att göra en bok tillsammans med sin son Ruben, 26. Den heter Frasse och den magiska brygden och handlar om en frisör vid namn Frasse som måste stänga sin salong när det kommer en trendigare frisör och öppnar nytt bredvid.

Magnus Uggla om samarbetet med sonen

Men det kanske finns en räddning i ett gammalt recept på en magisk brygd som Frasse hittar.

– Det var Ruben som kom på idén till boken och jag nappade direkt för det skulle bli roligt att göra nåt ihop, säger Magnus Uggla, 68, i ett pressmeddelande och gör klart att sonen står för illustrationerna i boken.

Ruben och Magnus Uggla.

Ruben och Magnus Uggla.

Foto: Albin Händig

På Instagram har han lagt upp ett klipp där han berättar mer om boken.

– Grattis alla barn, jag har gjort en barnbok tillsammans med sin son Ruben. Den heter Frasse och den magiska drycken och den handlar om hår. Krulligt hår, rakt hår, långt hår, rött hår, färgat hår, permanentat hår. Ja, kort sagt alla sorters hår, säger Magnus Uggla i klippet.

Han har givit ut tre böcker tidigare. Jag hade en gång en blogg, Enda sättet att genomlida en konsert är att själv stå på scenen och förra året kom Johnny the fucker.

Här är Magnus Ugglas dotter Agnes idag – jobbar ihop med pappa

Äldsta dotterns nya romans med komikern

Magnus Ugglas äldsta dotter, Emelie Uggla. Hon har precis hittat kärleken i komikern komikern Nisse Hallberg, 37. Det nya paret var nyligen på en resa till England tillsammans, något som Emelie glatt visar upp på Instagram.

”Klyschor är underskattade hittar man sin pusselbit så hittar man. Tack för att du tog iväg oss till London. Aldrig haft så kul å fint på samma gång. Jag skrattar på alla bilder”, skriver hon till en karusell bilder från resan.

Se också: Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålder
2:18

Efter reklamen: Se också: Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålder

(2:18)

Slå på ljud