Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Här är Malou von Sivers alla barn idag – visar upp nya familjebilden

20 apr, 2022 
Elin Jonsson
malou von sivers barn
Lagom till långledigheten samlade den rutinerade TV4-profilen Malou von Sivers samman barnen. Nu visar hon upp en bild på alla ungar idag.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

TV4:s välkända ansikte Malou von Sivers, 69, är inte bara programledare – hon är mamma också. Hon och maken Sten Haage, 69, har kilat stadigt i över 40 år, och än idag är kärleken stark.

Se också: 5 starka ögonblick vi minns från "Malou efter tio"Brand logo
Se också: 5 starka ögonblick vi minns från "Malou efter tio"

– Det jag är mest stolt över är att Sten och jag i den tid vi lever – med tre barn och intressanta och tidskrävande jobb – har hållit liv i vår kärlek och hittat tillbaka till varandra hela tiden, berättade Malou von Sivers i en intervju med Aftonbladet i fjol.

I samma intervju gjorde hon klart att en del av framgångsreceptet handlar om att göra tid för varandra, och att anpassa sitt schema för att synka ihop sina liv.

Annons

– Då går vi antingen ut och äter eller är bara hemma och hämtar upp trådar där vi slutade förra gången. Våra barn som flyttat hemifrån kommer och går. Det är ett ständigt flöde och med barnens respektive kan det bli ett ganska stort gäng som ser fram emot att äta middag tillsammans på fredagskvällarna, berättar hon.

Malou von Sivers samlar familjen

Under påsken visade Malou von Sivers upp lite familjemys på sina sociala medier.

”Firade med det här underbara gänget. En älskade saknas han är i Kanada”, skriver hon på Instagram samtidigt som hon visar upp en bild på alla tre barnen med flera. Vad gäller den saknade antar man att hon menar sin käre make Sten Haage.

Det gör Malou von Sivers barn idag

Sten Haage pch Malou von Sivers med barnen Julia och Malcom kommer till Kristallengalan 2021 på Cirkus i Stockholm.

Tillsammans med maken Sten Haage har Malou barnen Sebastian , 35, Malcolm, 32, och Julia von Sivers, 25.

Annons
Malou von Sivers med sonen Sebastian kommer till Cirkus för TV-branschens årliga prisgala Kristallen på Cirkus 2018.

Äldsta sonen Sebastian går i sin mammas fotspår då även han har anställning på TV4. Vi har sett honom som programledare för Nyhetsmorgon, men han jobbar främst bakom kamerorna, och är nu producent för Efter fem.

Han först dök upp i rutan för en stund i Nyhetsmorgon tappade mamma Malou hakan.

– Mamma var genuint chockad. Hon har ju frågat vad jag vill göra och jag har alltid sagt att jag nog inte vill vara framför kameran. Hon trodde nog inte att jag skulle följa i hennes spår, har Sebastian von Sivers sagt till Aftonbladet.

Annons

Mellansonen Malcolm är inte sämre, precis som sin bror och sin mor arbetar även han i TV4-huset, som researcher och redaktionell medarbetare.

Minstingen Julia väljer en annan väg, hon har enligt sajten Linkedin studerat på Berghs School of Communication och arbetar idag som kommunikatör.

Foto: TT/Instagram

Se också: Så ser Ingrid Bergmans barnbarn ut i dagBrand logo
Se också: Så ser Ingrid Bergmans barnbarn ut i dag
Annons