Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Här är Marie och Gustav Mandelmanns alla barn idag

06 apr, 2022 
Saga Pettersson
FotografTT/Instagram
Här är Marie och Gustav Mandelmanns alla barn idag
Marie och Gustav Mandelmann har fyra barn – och också barnbarn!
Här är barnen Aaron, Tora, Disa och Joel idag.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Marie och Gustav Mandelmann blev kända genom sitt folkkära tv-program Mandelmanns gård på TV4, där vi får följa deras arbete och vardagliga sysslor på gården Djupadal i Österlen. Förutom att allt arbete med gården så är de också föräldrar till fyra barn: Aaron, Tora, Disa och Joel.

Marie och Gustav Mandelmanns kärlekssagaBrand logo
Marie och Gustav Mandelmanns kärlekssaga

Mandelmanns fyra barn: Aaron, Tora, Disa och Joel

Aaron Mandelmann är den äldsta i skaran. Han är född i april 1989, och idag 33 år gammal. Han är bosatt i en lägenhet i Malmö och har ett stort intresse för musik. Han är en av medlemmarna i bandet Post sun vision.

Annons
Aaron Mandelmann

Tora Mandelmann är född i januari 1991, och är idag 31 år gammal. Precis som sin bror Aaron är hon idag bosatt i Malmö. I podcasten Skillnadens trädgård, som hon gästade med sin mamma Marie, har hon berättat hur det var att växa upp på gården med sina föräldrar – att de fick fria tyglar att upptäcka och utforska på egen hand, något som lett till att odling gick från lek till passion. Idag driver Tora ett Instagram-konto om sin odling, som heter Toraodlar.

Tora är även hon mamma. I december 2019 blev paret Mandelmann morföräldrar åt sitt första barnbarn.

Annons

– Det kom så plötsligt och syntes inte så mycket på vår dotter Tora. Vi blev lyckliga. Barn bär livet. Det var tyst och fanns inga småbarn på gården längre. Nu hör vi glädje på dagen och småskrik framåt kvällskvisten. Det är kul att se hur mitt eget barn är med sitt barn. Jag är otroligt glad över att vår svärson vill vara nära sitt barn. Att de tar en paus i sina liv, har Gustav Mandelmann sagt i en intervju med Hälsoliv.

Disa Mandelmann är även hon född i januari månad, men 1994. Idag är hon 28 år gammal och bor precis som sina äldre syskon i Malmö. På storasyster Toras Instagram-konto har hon delat med sig av en bild på henne själv och Disa för ett par år sedan.

Annons

Och så till den yngsta i skaran: Joel Mandelmann. I augusti 2000 kom han till världen, och är idag 21 år gammal. Han är skriven i Simrishamn i Skåne.

Annons