Horoskop – så blir din kärlekssommar 2019 

Par tittar kärleksfullt på varandra

Sommar, sol och heta känslor... Kanske blir det en semesterflirt? Eller så är det nu du tar steget vidare i ditt förhållande? Läs allt om din kärlekssommar 2019 i vårt stora horoskop för alla stjärntecken!

Kärlekshoroskop 2019

Väduren

21 mars–20 april

Din sommar: Den här sommaren är en ambitiös tid, du har förmodligen satt målen höga. Ibland måste man påminna dig om att ta ledigt och bäst varvar du ner när du är på egen hand. Jupiters bana skvallrar om att du behöver vara självständig och ägna dig åt de egna intressena ibland. Ett trevligt avbrott ligger dock och väntar runt hörnet, kanske en efterlängtad resa som blir av.

Kärlek och semesterflört: Juli ser ut att vara en hektisk månad för dig och även om du inte saknar heta möjligheter faller de ofta på att orken eller tiden inte räcker till. I augusti månad slappnar du av desto mer, nu har du lätt för att vara dig själv och Merkurius utåtriktade och livliga influenser gör dig omtyckt. Du satsar även nu på viktiga projekt, men förvaltar de lediga stunderna väl. Venus stjärna lyser upp kvällarna med sin romantiska energi!

Tur i kärlek: 3 av 5

Du faller för: Väduren och Skorpionen.

Sommarens bästa: Spännande projekt.

Hetaste dagarna: 9/7, 18/7, 12-16/87, 21/8, 24/8.

Oxen

21 april–21 maj

Din sommar: Planeten Uranus påhittiga inflytande hjälper dig att knäppa upp den plikttrogna kostymen från mitten av juli och framåt. Nu blir du märkbart friare och gladare i din attityd och framför allt gör du uppror mot de tråkiga rutinerna. Du skapar utrymme för gemenskap och nöjen och dessa får gärna ha en lyxig inramning. Reser du blir det till bekvämlighet och njutning hellre än något äventyrligt.

Kärlek och semesterflört: Hela sommaren är kärlekens blomningstid, semester och ledighet bjuder in ny glöd och du som är stadgad lever ut dina känslor som bara en passionerad Oxe kan! Den här tiden bjuder på miljöombyten och spännande kontakter för singeln i tecknet, men det finns också fällor att se upp med. Du som har för bråttom till lyckan dras lätt in i förhastade förbindelser, kanske något som senare är svårt att dra sig ur…

Tur i kärlek: 4 av 5

Du faller för: Vågen och Stenbocken.

Sommarens bästa: Lyxig ledighet.

Hetaste dagarna: 2/7, 10/7, 22-24/7, 6/8, 12/8.

Kvinna hoppar upp i en mans famn på stranden

Från mitten av juli blir oxen friare och gladare. Foto: TT

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Din sommar: Positiva och energiska influenser från planeten Jupiter gör dig ständigt på språng mellan olika aktiviteter. Det står sällan stilla i din vrå av zodiaken och de lediga dagarna fylls med upptäcktsfärder och kontaktskapande. Att få se nya miljöer och gärna med lite kultur på köpet stimulerar lika mycket i Sverige som utomlands. Du som saknar reskassa låter dig gärna bjudas av släkt och vänner.

Kärlek och semesterflört: Juli är en självständig period för tecknet, nu har du roliga planer på gång som du helst snickrar på själv. Din tillvaro är stabil och du trivs på egen hand, men en dejt i slutet på månaden kan bli svår att glömma. Augustis influenser från planeten Mars gör känslorna starkare och ibland far de iväg med dig. Det är nu inte lätt att stå kvar på jorden, varken för den stadgade eller nyförälskade!

Tur i kärlek: 3 av 5

Du faller för: Vågen och Skytten.

Sommarens bästa: Nya erfarenheter.

Hetaste dagarna: 29/7, 31/7, 2/8, 10/8, 17/8.

Kräftan

21 juni–21 juli

Din sommar: Den mentala energin sprudlar men den fysiska är låg, något som får många krabbor att stanna på hemmaplan. En kortare resa kan dock bli av vid månadsskiftet juli/augusti. Du planerar en massa men det blir inte mycket gjort. Det passar dig bra att släppa måstena och tillbringa lediga dagar vid havet, en plats som ger detta vattentecken frid i sinnet. I augusti stärker Jupiters bana din ekonomi.

Kärlek och semesterflört: Juli bjuder på en sällskapssjuk trend under Merkurius påverkan. Nu har du lätt för att ta kontakt med folk och det öppnar chanser för singeln. Den stadgade vill inte vara ensam och om partnern måste vara på annat håll blir du rastlös. Augustis influenser från månen lugnar och gör hjärtat harmoniskt och kärleksfullt. Nu låter du gammalt groll fara. En tid att bli bortskämd och ompysslad på!

Tur i kärlek: 4 av 5

Du faller för: Skorpionen och Fiskarna.

Sommarens bästa: Romantiska kvällar.

Hetaste dagarna: 11/7, 16-18/7, 4/8, 14/8, 17/8.

Två kvinnor kysser varandra

Lejonet får en särskild dragningskraft. Foto: Unsplash

Lejonet

22 juli–22 aug

Din sommar: Med Neptunus fantasifulla och kreativa trend fastnar tecknet ofta i skapande aktiviteter under den här perioden. Du längtar efter att uttrycka ditt inre, men också efter att kunna göra andra gott, ett volontärarbete kanske är något för dig. Vissa börjar skriva på en bok och andra ger sig iväg på en pilgrimsresa, det finns många valmöjligheter för det Lejon som vill bejaka sina behov och talanger i sommar.

Kärlek och semesterflört: Den här perioden landar som en dröm för de kärlekskranka katterna i zodiaken. Nu är det romantiska planeter som styr och de ger dig en särskild dragningskraft. På ytan lugn och samlad, men ett nytt kapitel närmar sig med bestämda steg. Augustis måne ökar inlevelseförmågan och du upptäcker din partner på nytt, något som får nyförälskelsen att ta fart. En glödande avslutning på sommaren!

Tur i kärlek: 5 av 5

Du faller för: Skytten och Vattumannen.

Sommarens bästa: Inre upplevelser.

Hetaste dagarna: 13/7, 23-24/7, 9/8, 12-14/8.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Din sommar: Planeten Mars viljestarka influenser påverkar dig under hela sommaren och din vanliga självuppoffrande attityd tar sig en välförtjänt paus. Nu fokuserar du på dig själv och njuter när du kan släppa taget om de vanliga plikterna och låta andra ta över. Många i tecknet har en fysisk formtopp som tillåter strapatser. Utmana den gärna med en annorlunda och aktiv semesterresa, minnen för livet.

Kärlek och semesterflört: Mars eldiga intensitet märks redan i början på juli, nu har du svårt för kompromisser men nära till passion och förälskelse. Du är temperamentsfull men aldrig långsint och någon tycker du är spännande! Singeln tar för sig med nytt självförtroende och många i tecknet dejtar flitigt i både juli och augusti, men löper kanske aldrig linan ut. Du vill leka och utforska, men utan att känna för mycket ansvar.

Tur i kärlek: 4 av 5

Du faller för: Stenbocken och Fiskarna.

Sommarens bästa: Friheten.

Hetaste dagarna: 15/7, 23/7, 3-6/8, 14/8, 18/8.

Man och kvinna gungar i solnedgången

Vågen gör klokt i att slappna av lite. Foto: TT

Vågen

23 sept–22 okt

Din sommar: Influenserna från Merkurius dominerar din sommar och nu vill du vara genomtänkt och göra upp detaljerade planer. Att veta vad som ska hända från dag till dag är det som effektivt tilllåter dig att slappna av. Planeten Uranus påverkan från mitten på augusti inleder en ostadigare tid, nu skakar oväntade händelser om dina trygga rutiner och du måste ta några snabba beslut.

Kärlek och semesterflört: Månen styr julis kärleksliv mot harmoni och balans, men du behöver ständig närhet och bekräftelse för att nå dit och går inte långt utan någon att hålla i handen. Kanske singeln faller för den trevliga grannen eller kollegan! I augusti öppnar Uranus självständiga dörrar i ditt inre, en period när du vågar ifrågasätta och vara lite besvärlig. Försök att slappna av och ta emot kärleken som finns där, i stället för att söka drama.

Tur i kärlek: 3 av 5

Du faller för: Oxen och Tvillingarna.

Sommarens bästa: Återhämtningen.

Hetaste dagarna: 9/7, 13-16/7, 30/7, 5/8, 10/8.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Din sommar: Du njuter av ditt eget sällskap och kan vara självständigheten själv i perioder. Trots det glimtar ditt sociala liv till på allvar i sommar och relationerna känns mer stabila än på länge. Planeten Jupiters påverkan ger dig en positiv och generös attityd och du drar dig inte för att göra det lilla extra för dem du har närmast. En större festlighet blir av och du hamnar kanske mitt i centrum.

Kärlek och semesterflört: Planeterna visar att en viss rastlöshet infinner sig i din kärlekssommar, dock inte utan positiva inslag, den driver dig med all sannolikhet framåt. Nu vill du att det ska hända saker, att hålla fast vid gamla rutiner är ingenting varken för singeln eller den stadgade. Både juli och augusti glöder av förföriska initiativ från din sida, du visar din medfödda sexighet och vem tackar nej till en sådan chans!

Tur i kärlek: 5 av 5

Du faller för: Väduren och Kräftan.

Sommarens bästa: Sexiga möten.

Hetaste dagarna: 7/7, 13/7, 2/8, 11-12/8, 17/8.

Par omslingrade på strand

Augusti blir en ljus och glad månad för skytten. Foto: TT

Skytten

22 nov–20 dec

Din sommar: Du är en aktiv person och detta märks tydligare under sommaren och semestertiderna för ditt tecken. Nu är du dessutom intresserad av personlig utveckling, det finns en speciell tanke bakom dina aktiviteter och att kombinera resor och studier blir lyckoträffar! I augusti ökar dina ambitioner ytterligare och du tar itu med de oavslutade projekten eller affärerna. En värdefull tid att skriva kontrakt.

Kärlek och semesterflört: Jupiters kombination med Venus gör dig till en av juli månads turnissar i kärlek, om du vill! Kanske du nöjer dig med vänskap när den är som bäst, men vill du dyka djupare än så ligger vägen till en viss persons hjärta öppen. Singeln skattar sin frihet högt, men när du träffar den som får dig att skratta kan det säga klick. Augusti bjuder in just sådana kontakter, en ljus och glad månad att ta vara på!

Tur i kärlek: 4 av 5

Du faller för: Tvillingarna och Lejonet.

Sommarens bästa: Nya kunskaper.

Hetaste dagarna: 3/7, 19,7, 12-15 /8, 19/8.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Din sommar: Du är en kämpe och ser det ofta som din uppgift att bära både eget och andras ansvar på dina axlar. Nu är det dock dags att slappna av och njuta av semester och soliga dagar, att fördela sysslorna på många är det som ger dig friheten att hinna med egna behov och önskemål. Stjärnorna har något särskilt i beredskap för dig i sommar, nya möjligheter som växer fram. Känn digvärd denna positiva förändring!Var i världen ska du bo? Ditt stjärntecken vet svaret!Läs mer

Kärlek och semesterflört: Din kärlekssommar börjar lite ostadigt med många måsten att hinna med. Stressen kan infinna sig och du blir frånvarande och lättirriterad. Att resa bort gör dig betydligt mer avslappnad än att stanna på hemmaplan. Månens inflytande i augusti hjälper dig att släppa på kraven och nu kommer känslorna upp till ytan. Du vill ta igen det du missat och det bjuder in mötena med ett speciellt skimmer!

Tur i kärlek: 3 av 5

Du faller för: Oxen och Fiskarna.

Sommarens bästa: Utflykterna.

Hetaste dagarna: 15/7, 26/7, 3-5/8, 13/8, 17/8.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Din sommar: Du hör till de svala och kontrollerade lufttecknen och när eldelementet ökar i sommar känner du dig äntligen lite modigare och mer inställd på att uppleva sådant som inte är förutsägbart. Det känns plötsligt omöjligt att trampa på i de vanliga hjulspåren och kanske du i hög grad låter spontana och lekfulla infall styra dina aktiviteter. Du hittar också tillbaka till relationer som rostat och med lite kärlek får de nytt liv.

Kärlek och semesterflört: Planeten Mars påverkan ger energi och tecknet laddas med lust och upptäckarglädje. Detta gäller i högsta grad på kärleksfronten och har du inte stadgat dig ännu är juli din chans! Sensommaren är svalare i kanten, Saturnus bromsar upp passionen och aktiviteterna präglas av sunt förnuft. Men du är envist och vill ändå se en utveckling, nu kan du överraska med ett seriöst frieri!

Tur i kärlek: 3 av 5

Du faller för: Lejonet och Jungfrun.

Sommarens bästa: Upptäckarglädjen.

Hetaste dagarna: 7/7, 10-12/7, 14/7, 1/8, 28/8.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Din sommar: Du har fina planeterna Mars och Venus på din sida i sommar och det gör dig redo för både äventyr och lata dagar, fulla av livets godsaker. Att kunna växla är njutningen. Man ser dig jämt på gott humör, ingen dag är den andra lik och du hinner aldrig sakna något. Det som kan rassla iväg nu är pengarna, du vill inte neka dig någonting och dina reserver kan ta slut. Följ en budget från start!

Kärlek och semesterflört: Här andas fest och glad stämning, allt i kärlekens namn. Du vill göra något radikalt och det kan finnas förlovning- eller bröllopsfirande med i julis planer. För singeln är det här en tid som gör dig medveten om vad du behöver, viktiga insikter som förhoppningsvis guidar dig rätt. Augusti är om möjligt ännu varmare för dig, nu stärks banden av en gynnsam Venus och någon nära ditt hjärta tar dig med på äventyr!

Tur i kärlek: 5 av 5

Du faller för: Kräftan och Stenbocken.

Sommarens bästa: Kärleksfest.

Hetaste dagarna: 10/7, 16-19/7, 11/8, 15/8, 24/8.

Av Li Larsson

Foto: Unsplash, TT

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: