Veckohoroskop 10-16 december 2020

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Stenbocken

22/12–20/1

Berätta inte hemligheter för en nyfiken person som du egentligen inte litar på! Håll dig lite på din kant istället. Även när det gäller pengar är det bra att vara försiktig. Undvik impulsköp, och detta gäller även när det handlar om presenter!

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

Du vill ha snabba ryck och en lättsam stämning. Om något verkar svårt och tillkrånglat söker du dig till andra sammanhang. På sammankomster är du populär och nu väntar dessutom ett oväntat och trevligt återseende med en vän från förr.

Fiskarna

20/2–20/3

Du vill ta det lugnt men flera oväntade händelser gör att du måste vara alert hela tiden. I akuta situationer har du bra omdöme så allt ordnar sig på bästa sätt. Du får välförtjänt beröm av en person som du har stor respekt för.

Väduren

21/3–19/4

Energi och optimism präglar veckan. Du vågar mer än de flesta och uppmuntrar andra personer som inte riktigt har din framåtanda. En god affär gör du också, så du kan helt klart kosta på både dig själv och dina närmaste lite extra.

Oxen

20/4–20/5

Du håller dig i bakgrunden om det blir stökigt och högljutt runt omkring dig. Men i ditt inre smider du planer som syftar till att skapa mer frihet för dig själv. Var inte hemlighetsfull, utan ge folk en chans att reagera och komma med synpunkter!

Tvillingarna

21/5–21/6

Du har mycket folk omkring dig - alla vill umgås med just dig. Flera fester eller återträffar är på gång och de bjuder på mycket värme och skratt. Visst har du också mer pliktbetonade saker att göra, men du skjuter upp det mesta.

Vilken Disneyskurk är du mest lik? Ditt stjärntecken avslöjar dig

Kräftan

22/6–22/7

Veckan är bra för att fixa, julpynta och pyssla hemma. Kanske finns det något som bör repareras eller bytas ut? Att investera i heminredning är också en god idé. Du vet hur du vill ha det och kan göra riktiga fynd om du letar ett tag.

Lejonet

23/7–22/8

Du är intresserad av människor och försöker hitta något gott hos alla. Flera personer behöver din hjälp med att lösa problem och du ger generöst av din tid och av ditt engagemang. Alla former av samarbeten fungerar utmärkt.

Jungfrun

23/8–22/9

Någon av dina vänner har oväntade nyheter, och era samtal blir väldigt djupa och intressanta. Troligen gör ni också en kort resa eller utflykt tillsammans. Ditt humör är visserligen aningen ojämnt, men du försöker att inte visa det.

Det här läppstiftet ska du välja – enligt ditt stjärntecken

Vågen

23/9–22/10

Du ser vad människor är bra på och är frikostig med beröm. Men när någon smiter ifrån sitt ansvar blir du desto bistrare. Det är bra att du säger vad du tycker, men viktigt att du är medveten om att det väcker många starka känslor hos andra!

Skorpionen

23/10–22/11

Du har massor att göra. Varje gång du äntligen blir klar med ett stort eller litet projekt, dyker det upp något nytt som kräver en omedelbar insats. Allt går bättre än väntat eftersom du är både energisk och uppfinningsrik.

Skytten

23/11–21/12

Du har ett stort frihetsbehov och gillar att gå iväg för dig själv och göra saker. Kreativiteten når oanade höjder när du bara får lite eget utrymme. Om människor ställer krav på att du ska uppfylla deras förväntningar protesterar du.

Presenttips – perfekta saker att köpa till alla i skyttens stjärntecken

Hälsohoroskop: Så här mår du som bäst under 2021

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: